Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Καζαμίας 2011. Μάρτιος, o Θ. Πάγκαλος προβλέπει

4 Μαρτίου: Γίνεται  διεθνής δημοπρασία του  σώβρακου και καλύπτει η χώρα το μισό χρέος

9 Μαρτίου: Η ευτυχία για το μνημόνιο , μεγαλώνει και εξαπλώνεται. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν τρισευτυχυτισμένοι  και πεντευτυχισμένοι. και  γίνεται η πρώτη διαδήλωση στη Βουλή, με κεντρικό σύνθημα " Να χτιστεί, να χτιστεί, μεγαλύτερη βουλή" από 600 βουλευτές. Είναι τόσο μεγάλη, που αρχίζουμε και κάνουμε εξαγωγές, και μειώνεται θεαματικά το έλλειμμα.

14 Μαρτίου: Στήνεται....

Οταν η Ρούλα συνάντησε λάιβ τη Φαίη

Διαπιστώσεις από τα φετινά Χριστούγεννα:

- Πάθαμε overdoose " Στην υγειά μας". Αν έχει άλλες δύο εκπομπές και την Πρωτοχρονιά , τα τινάξαμε.

- Έπαθε νευρικό γέλιο η Ρούλα Κορομηλά, λάιβ,  δύο  λεπτά περίπου στο Μπιγκ Μπράδερ. Εμείς γιατί την κοιτούσαμε θλιμμένα;

- Ο Λευτέρης Πανταζής, γιατί νόμιζε ότι είχαμε ...

2010 ωραιότερες φάσεις !

Καζαμίας 2011. Φεβρουάριος, ο Κ. Καραμανλής προβλέπει

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, η μπριζόλα θα
μυρίσει.

Κυκλοφορεί το βιβλίο μου, με το οποίο σπάω τη σιωπή μου.Τίτλος « Κουρασμένος Reload »,εκδόσεις Αντώναρος.Παρουσιάζει και χαρτογραφει τις σκέψεις μου για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Αποτελείται από 246 λευκές σελίδες.

Αποφασίζω να δώσω την πρώτη ....

Καζαμίας 2011: Ιανουάριος, ο Γ. Παπανδρέου προβλέπει

Υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό το 2011 και το μνημόνιο νούμερο 44.Είμαστε δύο χρόνια πριν την αγαπημένη μου χρονιά το 2013 όπου τελειώνει η κρίση και ανακοινώνω την χρεωκοπία ντυμένος Χαρίλαος Τρικούπης και Ακαδημίας γωνία.

Στο μεταξύ η Βουλή έχει γκρεμιστεί με ...

Το διαφημιστικό κόλπο της Βίσση, με το χαρτί υγείας

Πολύς λόγος έχει γίνει για το χαρτί υγείας που πέταξε στην Άννα Βίσση στο κέντρο που τραγουδάει

Πιο πολύς λόγος έχει γίνει για την  αντίδραση της Βίσση, που κάλεσε το  " δράστη"  να ανέβει την σκηνή και να πει στο κοινό "πόσο μαλάκας είναι".

Το pameλouketo, έχει αναλύσει και χειρότερα θέματα και διατυπώνει τις εξής απόψεις επί του καυτού θέματος::

Αδύνατον, να το πιστέψουμε: Γιούχαραν τον Καραμανλή και τον είπαν " τεμπελχανά" (και όχι μόνο) !

Χάλασε την  χριστουγενιάτικη  διάθεσή μας , αυτό που διαβάσαμε στο http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_6445.html και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι συνέβη.

Γιουχαίστηκε άγρια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  το ζεύγος Καραμανλή και το ζεύγος Βαληνάκη που έφτασαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου με πτήση της Aegean απο την Aθήνα. Περιμένοντας τις βαλίτσες τους τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη αποδοκιμάστηκαν από  ομογενείς που είπαν τον αγαπητό μας πρώην πρωθυπουργό, " τεμπελχανά"  αλλά και άλλες λέξεις, που....

Όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: Γυρίζουν Πατέρας - Βγενόπουλος

Τo pamelouketo είχε προγραμματίσει να γράψει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Αλλά η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία. Είδαμε το πρωί ένα ωραιότατο παραμύθι στην Sport day, που  τόγραψαν Πατέρας και Βγενόπουλος. Τύφλα νάχει ο Χανς Κρίστ Αντερσεν.

" Mια φορά και ένα καιρό, άφησαν ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν δυναμικά  μάλιστα στον Παναθηναϊκό οι Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος.

Τα δύο παιδάκια είδαν ότι δεν...