Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Βόμβα: Ο Παναθηναϊκός παίρνει το πρωτάθλημα στα χαρτιά !

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΙΤΉΡΙΩΝ

Τα πάνω- κάτω στο πρωτάθλημα. Αλλάζει η βαθμολογία με αποτέλεσμα  ο Παναθηναϊκός να παίρνει άνετα το πρωτάθλημα,αφού είναι η μοναδική ομάδα από τις λεγόμενες μεγάλες, που δεν είναι αναμεμιγμένη στο σκάνδαλο των πλαστών εισιτηρίων.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατηγορούνται  πως εξέδιδαν πλαστά εισιτήρια από εκτυπωτές "μαϊμού", ενώ και  ο Ολυμπιακός σε έλεγχο τον Μάρτιο του 2010 είχε τιμωρηθεί με πρόστιμα για την ίδια αιτία.

Είναι χαρακτηριστικό...

Παπανδρέου: " Το ΔΝΤ μας έφταιξε;"

Δεν παίζεται ο Γιώργος στη Βουλή. Πριν λίγο αναρωτήθηκε ενθουσιασμένος: " Το ΔΝΤ μας έφταιξε;".


Είχε προηγηθεί ο Πάγκαλος, που προσπάθησε να αποτινάξει το " μαζί τα φάγαμε" με μια άλλη ιστορική φράση: " Μια χαρά είναι η Ελλάδα!"
Λίγο νωρίτερα είχε ντυθεί Πάσχος Μανδραβέλης και διάβασε άρθρο του , που λέει ότι ο ...

Τραγούδησε πριν λίγο ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή!

Τραγούδησε πριν λίγο ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή, όπου σε λίγο θα γίνει η ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε το τραγούδι "Συνένοχοι στο  φόνο δεν θα γίνουμε" , αντικαθιστώντας το "φόνο" με την "χρεωκοπία", ενώ βουλευτές της ΝΔ τον χειροκροτούσαν και του πετούσαν γαρδένιες.

 Ο κ. Σαμαράς, σε φόρμα... τραγούδησε  επίσης:

Η κάλπικη λίρα στη Βουλή, του Καρατζαφέρη

Κάλπικη λίρα σήμερα στη Βουλή, με τον  Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επί δέκα λεπτά κρατούσε στα χέρια μια λίρα, και την έδειχνε στο κοινοβούλιο, λέγοντας ότι το 1973 έκανε 300 δρχ. και σήμερα έχει 300 ευρώ, αφού τόσα έδωσε να την αγοράσει για συγγενικό του πρόσωπο.

Παίχτηκαν σκηνές από την πασίγνωστη ταινία ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ. Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος ζήτησε να κατατεθεί η λίρα ...