Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Βόμβα! Η Λυδία Κονιόρδου θα τραγουδήσει στη Γιουροβίζιον!

Απορούμε γιατί απορούν μερικοί τηκεκριτικοί και μερικές τηλεκριτικούδες, , επειδή η κορυφαία ηθοποιός και σκηνοθέτης μας , Λυδία Κονιόρδου,  μπήκε επικεφαλής της επιτροπής διοργάνωσης της Γιουροβίζιον, όπως και η ακαδημαϊκός και συγγραφέας Λένα Διβάνη, που θα αναλάβει τα καθήκοντα του Αντώνη Ανδρικάκη.

Απορούν κάποιοι , γιατί πιστεύουν  ότι η κ. Κονιόρδου, θα επιλέξει το τραγούδι  για τη Γιουροβίζιον. Όμως η τόσο ποιοτική ηθοποιός, αποκαλύπτουμε και κρατηθείτε, θα είναι ΑΥΤΗ, που θα τραγουδήσει στη Γιουροβίζιον!

Οταν έχεις παίξει τόσες φορές στην Επίδαυρο, είσαι κορυφαία του χορού δεκάδες φορές , η Γιουροβίζιον με τα τραγούδια και τους χορούς της είναι ένα...

" Ραντεβού με την ιστορία, νούμερο 2 "

Το ΠΑΣΟΚ κάτι έχει με την  Ιστορία. Έχει μείνει στην ιστορία, το "Ραντεβού με την Ιστορία" , του Ανδρέα, που κατάληξε τίτλος επιθεώρησης του Ελεύθερο Θεάτρου: " Ραντεβού με την Υστερία".

Το σόι πάει βασίλειο και το ίδιο ραντεβού με την ιστορία, κλείνει και ο Γιώργος στις 25 Μαρτίου.

«Είμαστε μια Κοινοβουλευτική ομάδα που γράφει ιστορία!». Ε, μα φυσικά και γράφει η ιστορία αυτή η συγκεκριμένη κοινοβουλευτική ομάδα, ποιος μπορεί να πει το αντίθετο;

Στον πρωθυπουργό άρεσε τόσο πολύ αυτό το...

PAO LOUKETO- Η ευχετήρια κάρτα που μας έστειλε ο Βγενόπουλος για τον Παναθηναϊκό


Αυτή είναι η συγκινητική κάρτα που μας έστειλε εδώ στο pamelouketo, Ανδρέας Βγενόπουλος. Ξέρει πόσο βάζελοι είμαστε γι αυτό κάνει  πανέξυπνο λογοπαίγνιο:" PAO LOYKETO 2011". Ευχαριστούμε πολύ και  αντευχόμαστε με ένα Παναθηναϊκό σύνθημα:

Καραμεροχαριτάτ 10- 1. Το νέο τούρκικο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Βροχή απο τουρκικές παραγωγές στον ΑΝΤ1. Το σημερινό πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:


06:00 .ΝΤΑΡΑΒΕΡ ΤΣΑΧΠΙΝ ΝΤΕΡΤ - ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

07:00    ΠΑΠΑΔΑΚ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ  ΣΑΜΑΤΑ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

10:00   ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΤ 10- 1, 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ

12:50 ΕΦΕΝΤ...