Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η Διαμαντάκου στο Big Brother...

... και το χταπόδι ο Λιάγκας στο Just the 2 of us
Aυτές είναι οι προτάσεις του Πάμε Λουκέτο , για να αποκτήσουν τα δύο ριάλιτι της Κυριακής κάποιο ενδιαφέρον.

1. Το "χταπόδι"  ο Λιάγκας στο Just the 2 of us, μαζί ή κόντρα με τον Καπουτζίδη, που ο σύζυγος Φαίης, τον  έχει αποκαλέσει "σουπιά".

Προσοχή ο Καπουτζίδης, ο άλλος ...

"Καραβίδες Ανατροπή" απόψε με Πρετεντέρη και Μπουμπούκα


Την Μπουμπούκα , φιλοξενεί απόψε η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη και τρεις μαγείρους του Master Chef», δηλαδή τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο Πρετεντέρης είδε και απόειδε ότι δεν ...

Καλή στα... κλεψίματα η ομάδα μπάσκετ της Βουλής !

 Πολύ καλή στα... κλεψίματα της μπάλας ήταν  η ομάδα μπάσκετ της Βουλής,σε αγώνα που έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό. Στον τομέα αυτό, διέπρεψαν οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου  και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους, κάθε φορά που έκλεβαν την μπάλα.

Στην ομάδα ήταν μεταξύ άλλων...

"Μαζί το γράψαμε" . Το βιβλίο Πάγκαλου, που κυκλοφορεί σήμερα


Nα μας συγχωρεί ο κ. Πάγκαλος, αλλά θέλουμε να διαφημίσουμε  πολύ το βιβλίο του, που θα παρουσιάσει σήμερα, αλλά αυτός δεν μας βοηθάει.

Κοιτάξτε τον τίτλο του Βιβλίου: " Με τον Ανδρέα, στην Ευρώπη.". Μσ είναι δυνατόν; Να μη γράψει ένα βιβλίο "Με τον Σημίτη στα Ιμια" να γίνει μπεστ σέλερ από την πρώτη μέρα; Να μη γράψει ένα βιβλίο "Με τον Γιώργο...

Αλλάζουν όνομα οι κυριακάτικες εφημερίδες

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία  των κυριακάτικων εφημερίδων την Παρασκευή, οι εκδότες έστειλαν συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην ΕΣΗΕΑ. Παρακαλούν δε, να απεργήσει τη νέα βδομάδα περισσότερες μέρες , για να μείνουν στα σημεία πώλησης , για μεγαλύτερο διάστημα και να κάνουν ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις.

ΟΙ ειδήσεις ήταν βέβαια μπαγιάτικες, είδαμε και πρωτοσέλιδη είδηση που είχε γράψει το pamelouketo δυο μήνες πριν. Τα  ντιβιντί ήταν ληγμένα κλπ, αλλά...

Η φωτογραφία της ημέρας...

... ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η είδηση  της ημέρας ή μάλλον της νύχτας:  το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απέτυχε να καταλήξει σε μία κοινή θέση, ώστε να αποκλιμακωθεί η συνεχώς αυξανόμενη ένταση στην κορεατική χερσόνησο, μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας.

Και η φωτό , με τους δύο φρουρούς από τα δύο ασιατικά κράτη, είναι χαρακτηριστική της έντασης.

Η συνεδρίαση του...

" Δραματικός o αγώνας" χαρακτηρίζει η ΟΥΕΦΑ το 14-1 της ΕΠΣ Φθιώτιδας!

Οι Γερμανοί ξανάρθανε με... 14 γκολ!
" Δραματικό " χαρακτηρίζει  η ΟΥΕΦΑ  τον αγώνα που έφαγε 14- 1 η ΕΠΣ Φθιώτιδας, από την γερμανική  Württemberg, σε ένα ματς που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο , για το αν ήταν στημένος.

Στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ ( uefa.com ) εκτός από τον χαρακτηρισμό σαν "  δραματικού" του αγώνα έχει και δηλώσεις του προπονητή της γερμανικής ομάδας, του αξιότιμου  κυρίου Kopp , που λέει τα εξής ( τι άλλο, θα σας βρεi το pamelouketo! ) :

OPEL Greece-το νέο μοντέλο της Μέρκελ, για την Ελλάδα!

Με την Όπελ , παρομοίασε την...  Ελλάδα η Μέρκελ! Θα το ακούσατε στα δελτία ειδήσεων. Αμέσως η αυτοκινητοβιομηχανία  κατασκεύασε το νέο μοντέλο OPEL Greece

Tα τεχνικά χαρακτηριστικά   OPEL Greece είναι τα εξής:

• Πενταθέσιο, για Γ. Παπανδρέου, Στρος Καν, Όλι Ρεν, Μπαρόζο; Μέρκελ.

• Air condition, που σε...

To εορταστικό ωράριο των απεργιών στα Μέσα Μη Μεταφοράς


ΜΜΜ (Μέσα Μη Μεταφοράς)
 Εορταστικό το ωράριο των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις μέρες που έρχονται. Μας καλούν να τα γιορτάσουμε μαζί και να μη πάμε στις στάσεις και τους σταθμούς, γιορτάζοντας την έλευση του Χριστού και του ΔΝΤ.

Συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κρίσης τα ΜΜΜ (Μέσα Μη Μεταφοράς), θα απεργήσουν ακόμα και την παραμονή των Χριστουγέννων, και ελπίζουν να ταλαιπωρήσουν τον ...