Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μπαρόζο: "Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι "

ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΘΑΡΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "  

Θάρρος Έλληνες " είπε σήμερα ο Μπαρόζο, στον Παπανδρέου; Τι σημαίνει αυτό;

- Αν χάσατε το θάρρος σας, χάσατε τα πάντα ( και τα λεφτά)   Γκαίτε

- Η ευθυμία...

Όσκαρ Οικονομίας ο Παπακωνσταντίνου, 1ος υπουργός Οικονομικών της Ευρώπης! !

Αυτή η λιτότητα και αυτό το μνημόνιο πρέπει να κρατήσουν 100 χρόνια γιατί δίνει την ευκαιρία στη χώρα να κερδίζει σπουδαίες διακρίσεις. Τώρα που δεν παίρνουμε πια Νόμπελ και Όσκαρ , ευτυχώς που ήρθε η εποχή του ΔΝΤ και βλέπουμε διακρίσεις και βραβεία.

Ο υπουργός μας των Οικονομικών, ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου,  ήταν αυτός που μας έκανε εθνικά υπερήφανος, αφού  οι  εγκυρότατοι Financial Times βαθμολόγησαν τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατέταξαν τον Έλληνα υπουργό την 1η θέση στην πολιτική ικανότητα και  στην ....

Είναι το ΚΑΤ, κέντρο της Αθήνας;

Εκλεισε το κέντρο της Αθήνας σήμερα, στο ... ύψος του ΚΑΤ, στη λεωφόφο Κηφισίας, στο ύψος των Μαρουσίου - Κηφισιίας . Από πότε το ΚΑΤ, είναι κέντρο της Αθήνας;

Εκτός αν θέλουν ελεύθερο το δρόμο για το ΚΑΤ , για άλλους λόγους, να είναι ταχύτερη η μεταφορά. Το επόμενο βήμα είναι ...

40 κανονιοβολισμοί για Τρος Καν και Όλι Ρεν - Όλι αεροδρόμιο!


Τρίτη 10 πμ:

- Άφιξη στο Ελ.Βενιζέλος και υποδοχή από όλο το υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει έκτακτα στην πίστα του αεροδρομίου

- Περπάτημα σε κόκκινο χαλί αγορασμένο από τις εκπτώσεις
- Ανάκρουση του μισού εθνικού ....

Τι μάρκες κινητά δίνει η Ντόρα. Έχει και I- PHONE 4

Επειδή έχουμε βροχή από μέιλ που δίνει η Ντόρα, σε αυτούς που θα γραφτούν στο κόμμα της, παραθέτουμε τον πλήρη κατάλογο:

MOTOROLA  315 SL : Εγγραφή ενός μέλους

LG 415 : Μίνι οικογενειακό πακέτο, εγγραφή ζευγαριού

SONY ERRICSON LVEG: Οικογενειακό ....

Μενεγάκη: Πως λένε την Εβελίνα του Μπιγκ Μπράδερ και πως στολίζει με... μελομακάρονα το σπίτι!

Σε τρομερή φόρμα, η Μενεγάκη σήμερα.

1ο στιγμιότυπο:


Γράφει ιστορία καθώς καθιερώνει τη νέα λέξη " Αυτοαπανωτό".
Και λέει  μετά, πως στολίζει το σπίτι με ... μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Ο μονόλογος που τρέλανε τον Ιονέσκο:

" Θέλω να πω ένα άλλο που πέφτουμε σε λούμπα. Με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, αλλά δεν με έχω πιάσει μια φορά να....

Έκλεψαν 20 κοτόπουλα, το φούρνο μικροκυμάτων και τα τραπεζομάντηλα ! Θα πάνε στο... Mάστερ Σεφ;

Εκλεψαν κοτόπουλο για να τα μαγειρέψουν στο... Μάστερ Σεφ! Στο Βαρθολομιό Ηλείας, στην περιοχή Παλαιόπυργος , έκλεψαν  όχι μόνο 20 κοτόπουλα  και άλλα φαγώσιμα αλλά και όλα τα απαραίτητα για να τα μαγειρέψουν, όπως τον φούρνο μικροκυμάτων, αλλά και τα τραπεζομάντιλα. Οι διαρρήκτες δεν ήταν πεινασμένοι, όπως λένε όλοι.

Το pamelouketo, αποκαλύπτει  ότι...

Βίσση: Mε τι έρχομαι σε οργασμό

Δύο σημαντικές αποκαλύψεις κάνει σήμερα η Άννα Βίσση, σε συνέντευξή της, στο BHMAGAZINO.

Η πρώτη αφορά με τι έρχεται σε οργασμό και είναι αποκάλυψη  σοκ

Η δεύτερη αποκάλυψη είναι , πως συμμετέχει στο κίνημα  " δεν πληρώνω διόδια " και εξηγεί το λόγο:

Η ανάσταση του ... Λαζάρου , στο Master chef ;

Γιατί πάνε οι επώνυμοι σεφ στα ριάλιτι μαγειρικής;  Μια ενδιαφέρουσα άποψη εκθέτει το περιοδικό Αthens magazine, στο εντιτόριαλ του. 
Το pamelouketo είχε κάνει την  πρόταση να μην πατάμε στα μαγαζιά των επώνυμων σεφ που είναι στα μαγειρικά ριάλιτι, γιατί ουσιαστικά εμείς θα πληρώνουμε την αμοιβή τους και όχι το Μέγκα. Σε μια τέτοια "θέση΄" και δωρεάν θα πήγαινες, και θα πλήρωνε ακόμα  και το μαγαζί του από πάνω, για να εμφανίζεται.

Πληρώνονται, δεν πληρώνονται , φαίνεται ότι ορδές πεινασμένων για αστακογαριδομπεσαμέλ....

Ποινές στους πολύτεκνους

Άλλο ένα βήμα μείωση του χρέους με τη βούλα του αποψινού υπουργικού συμβουλίου, που πέρασε στα μουγκά. Το τι έγινε, θα το μάθει το pamelouketo και θα σας πει.

 Αυτό που μάθαμε όλοι είναι ότι ανάλογα με το εισόδημα θα χορηγούνται στο εξής τα επιδόματα σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες. Όσες οικογένειες έχουν εισόδημα , πάνω από 40.000 ευρώ το χρόνο, πάπαλα.

Με ανακοίνωσή  της η κυβέρνηση ....

Πάπαλα ο Γεωργίου !

ΩΔΗ ΣΤΟΝ   Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ



Ρε σεις, πάπαλα ο Γεωργίου από την τηλεόραση ; Άκου μάγκα να δεις τι παθαίνω το πρωί, ο φανατικότερος τηλεθεατής του Γιώργου, Δημήτρης με την νταλίκα, ΠΑΟΚ.

Μπαίνω στο διαδίκτυο, ο κλασικός, ο μαλάκας ο ιντερνετικός ο Έλληνας, που   αφού δεν μπορώ  να μπω στο σούπερ μάρκετ, μπαίνω  τώρα στο Ίντερνετ. Και γκουγκλάρω.

Άλλη λέξη αυτή. Γκουγκλάρω. Πέσε κάτω να σε πάρω. Ήμαρτον, ρε ....

Έχει ήχο... καμπάνα, η Ντόρα: Δίνει κινητά σε όσους γραφτούν μέλη!

" ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ" ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ;


Μοιράζει κινητά η Ντόρα, σε  όσους γραφτούν μέλη στο νέο κόμμα. Η Δημοκρατική Συμμαχία της μάλλον θα μετονομαστεί σε " Τηλεφωνική Συμμαχία ", αφού η κ.  Μπακογιάννη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Έθνους" , δίνει μειωμένες τιμές σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας και ακριβά κινητά που διαθέτουν Ίντερνετ .

Άρα  στα προσόντα της Ντόρας ή Ντόραφον ή ....

" Πείτε ότι τα πήρε ο άνεμος... " . Ηλεκτρονικός πόλεμος Πάγκαλου - Τριανταφυλλόπουλου

"΄ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ  ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ " ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΆΓΚΑΛΟΣ;


Πάγκαλος ή Τριανταφυλλόπουλος; Βαρέων βαρών σύγκρουση, ο καθένας με το δικό του... βάρος. Το pamelouketo, σατιρικό μπλογκ ,  την παρακολουθεί, αλλά όταν παλεύουν τα βουβάλια κλπ. Το επίκεντρο είναι τα... Ιμια, αφού ο Δημοσιογράφος απαντάει με μια χαρακτηριστική φράση από την εποχή των Ιμίων, ενώ τα σχόλια που  βρίζουν και ...

Καταργείται και "Το τρένο που φεύγει στις 8, ταξίδι για την Κατερίνη"

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ" ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΙ"
Το ακούγαμε και δεν το πιστεύαμε! Αναστέλλεται η λειτουργία των σιδηροδρομικών γραμμών Θεσσαλονίκης - Σερρών, των περισσότερων τοπικών γραμμών της Βόρειας Ελλάδας, και σχεδόν σε  ολόκληρη την Πελοπόννησο! Οι γραμμές αυτές θα επανέρχονται σταδιακά αν ενδιαφέρουν τους ιδιώτες και αν υπάρχει κοινωνικό ενδιαφέρον για τις γραμμές αυτές.

Στα δρομολόγια  που θα μείνουν αύξηση μέχρι  50%  και οι τιμές θα πρέπει να φτάνουν το 90%  των υπεραστικών λεωφορείων ( σε σχέση με των αεροπλάνων, πόσο θα είναι το ποσοστό;Μάλλον πιο ακριβό είναι το τρένο!)

Το ρεπορτάζ το ..