Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Είναι ή δεν είναι γουρούνι ο Παπανδρέου;

Τι είπε ο πρωθυπουργός τελικά;

Α. Δεν  μοιάζω με γουρούνι!
Β: Είμαι υπερήφανος που είμαι γουρούνι!

Το ερώτημα είναι για δύο δελτία ειδήσεων:

Στο ΑΛΤΕΡ ακούσαμε και είδαμε την πρώτη εκδοχή, που ύψωσε ο πρωθυπουργός το ανάστημά του, μιλώντας από το βήμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού  Κόμματος :" Σας μοιάζω με γουρούνι;"


Στο ΜΈΓΚΑ, πάλι, τα πράγματα ήταν... 


Πολύ... έντονοι πανηγυρισμοί στο χιόνι!

Πολύ... έντονοι πανηγυρισμοί στο χιόνι, από τον σέντερ φορ της Πόρτο! Χιονισμένο τη γήπεδο στη Βιέννη και ο σέντερ φορ της πορτογαλικής ομάδας Φαλκάο, μόλις έχει πετύχει το τρίτο γκολ, στον αγώνα Ραπίντ Βιέννης-Πόρτο 1-3 (39' Τρίμελ - 43', 86', 88' Φαλκάο)

Πάει έξω από τις γραμμές του γηπέδου και ... κυλιέται. Πάει και ένας συμπαίκτης ,  πέφτει πάνω του και τον αγκαλιάζει... σφοδρά!

Πάει και τρίτος παίκτης και αγκαλιάζονται, όπως  θα δείτε στη φωτό συνέχεια και παραλίγο να γίνει η φωτογραφία... ακατάλληλη!

Τι είναι ο " ντιντής " της ΝΔ

Πάει για λέξη της χρονιάς, η λέξη "Ντιντής", που είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης  για τη Νέα Δημοκρατία, ή Νέα... Ντιντιδο-κρατία  , όπως την ονόμασε το  Πάμε Λουκέτο.

Μερικοί " στοχοποιούν" κάποιους  για τον χαρακτηρισμό, αλλά δεν έχουν υπάρξει... επίσημες ανακοινώσεις. Εμείς ανατρέξαμε στους ειδικούς, για το θέμα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση , στα σάιτ slang.gr, που λύνει όλες τις ανάλογες απορίες.

Μεταφέρουμε, λοιπόν, τη γνώση του, όση μεταφέρεται από δω, και για γνήσιο 100% κοπιράιτ, πηγαίνετε στην πρωτογενή πηγή.

Ντιντής λοιπόν είναι:

Το Μουντιάλ της χλιδής στο Κατάρ! Και ... γήπεδο στον Αστακό;

Στο Κατάρ, θα γίνει το Μουντιάλ του 2022,  θα κάνει και γήπεδο στον ... Αστακό; Βόμβα έριξε η ΦΙΦΑ που αποφάσισε να κάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ, που έχουμε τόσες και τόσες σχέσεις, αλλά και τόσα έγιναν με τις επενδύσεις πρόσφατα στον Αστακό.

Το Κατάρ θα κάνει γήπεδα στον Αστακό και στο Ελληνικό. Αυτή είναι ...