Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Γιατί το καπνογόνο στον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακού, δεν ήταν οφσάιντ

Πολλά έχουν ειπωθεί για το καπνογόνο  στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού, που το πέρασε με ντρίπλα ο Πάμπα Μπούμπα Μπιοπ και έδωσε την μπάλα στον Μπλάνκο κι έβαλε το γκολ.

Ακούστηκε μέχρι ότι το καπνογόνο ήταν... οφσάιντ.

Το pamelouketo πιστεύει ότι το καπνογόνο δεν ήταν οφσάιντ, για τους εξής λόγους:

Δεν αντέχουμε άλλο φως στο τούνελ!

- Παπακωνσταντίνου: το 2024 θα φανεί φως στην άκρη του τούνελ ( καλά, δεν θάχουμε πουλήσει τον ΟΣΕ;)

- Παπακωνσταντίνου: το 2024 θα φανεί φως στην άκρη του τούνελ ( Το 2024 θα καίμε ακόμα φως;)

Μέρκελ "Τεφλόν", Πάγκαλος "Τεφάλ" και Παπανδρέου "Κουκουρούκου" - Τα απόρητα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Την Μέρκελ την αποκαλούν « Τεφλόν» στα απόρρητα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του ο ιστότοπος Wikileaks και προκαλούν παγκόσμιο πάταγο, αφού περιέχουν επικοινωνίες αμερικανικών πρεσβειών σ΄ όλο το κόσμο με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Υπάρχουν σχόλια και φράσεις ηγετών όλου του κόσμου που χρησιμοποιήθηκαν με Αμερικανούς πρέσβεις , για πολέμους, αλλά και για.. κουτσομπολιό!

Το pamelouketo εχει στην  κατοχή του τα απόρρητα αρχεία και αποκαλύπτει πως αποκαλούνται οι ηγέτες και ηγετίσκοι όλου του κόσμου:

Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από σκουπίδια θα στολιστεί στην Αθήνα

Η πρώτη συνεργασία Κακλαμάνη- Καμίνη είναι γεγονός. Θα στολίσουν το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από σκουπίδια τα Χριστούγεννα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού. Οι δύο δήμαρχοι στο μεταίχμιο της αλλαγής δημάρχων , αποφάσισαν κάτι που θα λύσει κατά πολύ το πρόβλημα των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί σε  ψηλά βουνά στο κέντρο  και τις  συνοικίες.Φυσικά θα....

Το pamelouketo συμμετέχει στην απεργία των ΜΜΕ

Χωρίς pamelouketo από την Τρίτη στις 6 το πρωί, μέχρι την Τετάρτη την ίδια ώρα, λόγω της 24ωρης γενικής  απεργίας που έχουν κηρύξει σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης οι συνδικαλιστικές ενώσεις του Τύπου.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον Τύπο. Οι απολύσεις και οι περικοπές σύννεφο. Ίσως περισσότερο από κάθε κλάδο.

Την απεργία κήρυξαν  η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΕΠΤΥΜ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, οι Ενώσεις Συντακτών αλλά και τα αδελφά σωματεία όλων των εργαζομένων στην Ενημέρωση.

 Η ΕΣΗΕΑ...