Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Καφετέριες, εστιατόρια, φαστ φουντ που θα δείτε Μπάρτσα- Ρεάλ ( σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη).

Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Που θα δούμε απόψε Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, το Ελ Κλάσικο της Ισπανίας και της υφηλίου ολοκληρης , ενώ τα δικά μας ντέρμπι είναι Ελ Κλάσιμο.

Στην Ελλάδα το δείχνει η conn-x tv, που έχει μόνο 35.000 - 40000 θεατές. Πρόταση του pamelouketo: να το δείξει και ο ΣΚΑΙ, που ....

Μαρινάκης : "Τώρα, τι είναι αυτά, ρε;" . Ο εξάψαλμος σε παίκτες και Βαλβέρδε

Εξάψαλμο στους παίκτες του Ολυμπιακού, από τον Μαρινάκη, στη σημερινή προπόνηση. Το pamelouketo εξασφάλισε το κείμενο του εξάψαλμου του προέδρου του Ολυμπιακού στους ποδοσαφιριστέ; και στον Βαλβέρδε:

«Λοιπόν, ακούστε με. Τι με κοιτάς έτσι ρε Φουστέρ;   Μέχρι ...

Φώσκολος: (όχι ο σεναριογράφος): Βρήκαμε στην Κρήτη, κοιτάσματα φυσικού αερίου τουλάχιστον 279 δις !

Σωθήκαμε, 289 δις παίρνουμε στο χέρι.! Δεν είναι σενάριο του Νίκου Φώσκολου. Είναι πρωτοσέλιδη επιστημονική είδηση-γνώμη στο "Έθνος" , του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνη Φώσκολου, που μας λέει ότι είναι καιρός η Ελλάδα να ξεκινήσει την εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών της πόρων.

Σύμφωνα με τις κ. Φώσκολο στην εφημερίδα αρκεί...

O Μπάμπα Μπούμπα Μπουμσόνγκ

Το pamelouketo παρακολούθησε τον αγώνα Κέρκυρας- Παναθηναϊκού 0-2 , με δύο γκολ του Σ(κ)ισέ στο τελευταίο τέταρτο και σχολιάζει:

 - Πάμε από το τέλος. O Μπάμπα Μπούμπα  Μπουμσόνγκ και Καντέ έκαναν στο 90' , τις γκάφες για χάι λάιτς και σώθηκαν γιατί οι παίκτες της Κέρκυρας, βγήκαν οφσάιντ. Τι "γαλλικά κλειδιά". Απέλαση , κύριε Φερέιρα  και μεταγραφές τον Ιανουάριο.

- Ο Φερέιρα είδε την ομάδα να κωλοκάθεται από την αρχή μέχρι τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο ρεπόρτερ από τον πάγκο είπε ότι ο Πορτογάλος  φώναζε την πρώτη ελληνική λέξη που έμαθε: " Πίεση! ".  Δεν άκουσε καλά.

 Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβλεπε να μην πάει καθόλου καλά η ομάδα του,και φώναζε μπας και συγκινηθούν  οι παίκτες του: "Έχω...