Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

"Γίναμε η Σιβηρία του Νότου" και 7 ατάκες για το πετρέλαιο θέρμανσης

Μετά τα δελτία των 8, έχουμε  7 ατάκες εδώ στο pamelouketo , για την εξίσωση του πετρέλαιου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, που το κάνει  πανάκριβο

1. Ποια Δανία του Νότου; Με τόσο κρύο πουν θάχουμε το χειμώνα στο σπίτι,   γίναμε η Σιβηρία του Νότου.

2. Τι πετρέλαιο θέρμανσης; Πετρέλαιο ψύξης να το λένε

Κάπνισμα μετά τις 9 το βράδυ...

Ξαναεπιτρέπεται  το κάπνισμα, όπως διαβάζουμε , λόγω κρίσης, για να γεμίζουν τα μαγαζιά αλλά και τα νοσοκομεία που έχουν αναδουλειές λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος.

Το κάπνισμα θα επιτρέπεται στα μπαρ μετά ...

Οι ειδήσεις του pamelouketo στις 5

Είναι οι ειδήσεις  του pamelouketo  στις 5, με τον Πάνο Λουκέτο.

Σε στρινγκάκι   κατέθεσε σήμερα τον προϋπολογισμό του 2011 η κυβέρνηση αντί για στικάκι πέρσι, ώστε να δείξει αμέσως τι θα κάνει στους πολίτες.

Την...

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Μπαρτσελόνα και... Γκμοχ!

Αυτό ήταν αναμενόμενο. Να γίνει ο χαμός για τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκού - Μπαρτσελόνα.

 Με το που άνοιξαν τα ταμεία το πρωί, ουρές μέχρι και 100 μέτρα. Το παράδοξο ήταν, πως οι περισσότεροι που ήθελαν εισιτήριο ήταν οπαδοί του ....

ΑΝΕΚ ΜΕΤΡΟ ΗΣΑΠ LINES- η συγχώνευση στα Μέσα Μεταφοράς και πως λέγονται άλλες 4 γραμμές

" ΑΝΕΚ ΜΕΤΡΟ ΗΣΑΠ LINES" αυτό είναι το όνομα της νέου Οργανισμού, μετά τη  συγχώνευση στα Μέσα Μεταφοράς που προωθεί η τρόικα και υλοποιεί ο κ. Ρέππας.

Μετά τη  συγχώνευση των νοσοκομείων   ( θα είδατε το θέμα στο pamelouketo ) εξετάζεται συγχώνευση όχι μόνο των μεταφορικών μέσων που ανήκουν στο Δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα γιατί αυτό θα φέρει πολλά φράγκα στα άδεια ταμεία του κράτους.

Άλλοι Οργανισμοί θα είναι :

Ο πλα-Φόν Δημητράκης Ρέππας και το πολωνικό μοντέλο

Το πολωνικό μοντέλο στον τίτλο , δεν είναι δίμετρο και ξανθό. Είναι το μοντέλο που προωθούν οι ελεγκτές της τρόικας για τον ΟΑΣΑ,,αλλά και σε όλα τα μεταφορικά μέσα, μέχρι και σε αεροπλάνα και βαπόρια.

Προβλέπει μεταξύ άλλων μείωση κατά περίπου 2.000 εργαζομένων στο ΟΑΣΑ ( μόνο;) συρρίκνωση των επιδομάτων ( μόνο συρρίκνωση; Εξαφάνιση δεν υπάρχει;) , και αύξηση του ενιαίου εισιτηρίου κοντά στο 1,20 ευρώ ( μόνο;) αν και υπάρχουν και εισηγήσεις η τιμή του εισιτηρίου να φτάσει τα 1,5 ευρώ( είπαμε κι εμείς!)

« Πλα- Φόν Δημητράκης» , αποκαλείται ο Δημητράκης Ρέππας και του το βγάλαμε στο pamelouketo, γιατί...

Γκολ και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Αυστρία, μετά τους Γιώργο Σαμαρά και Γιώργο Φωτάκη!

Πρωί πρωί σήμερα ο πρωθυπουργός έστειλε ένα διαφορετικό μέιλ. Ήταν στον αυστριακό υπουργό Οικονομικών  Γιόζεφ Προλ, που μας έχει ψήσει τα ψάρι στα χείλη, για το αν θα μας εκταμιεύσει η χώρα του το δάνειο και έχει γίνει πρώτη μούρη στα κανάλια

 Ο Γιώργος του την είπε, για άλλο θέμα όμως. Χθες το βράδυ η εθνική μας ομάδα νίκησε 2-1 μέσα στην Αυστρία, σε φιλικό αγώνα έστω, αλλά συμβολικό,λόγω του πολέμου που έχουμε με τον Γερμανο-αυστριακό άξονα.

Δύο άλλοι Γιώργηδες, ο Σαμαράς και ο Φωτάκης έβαλαν τα δύο γκολ και ο τρίτος Γιώργος, ο Παπανδρέου ,  έστειλε το τηλεγράφημα στον αυστριακό υπουργό και του λέει τα εξής:

Ψινάκης: Δεν είμαι κότα!

Δεν είναι κότα, δηλώνει ο Ηλίας Ψινάκης και προσθέτει  "σιγά μην παραιτηθώ", διαψεύδοντας έτσι και ολόκληρο pameloueto, που δημοσίευσε αποκλειστικά το μέιλ της παραίτησής του.

Ο  κ. Ψινάκης έσπασε τη σιωπή του και έκανε δηλώσεις σε  αποκαλυπτική συνέντευξή του στο DOWN TOWN  που κυκλοφόρησε σήμερα και να πάτε οπωσδήποτε να το αγοράσετε ( κάνουμε απροκάλυπτη διαφήμιση, γιατί ή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν πάει τόσο   καλά και τον βοηθάμε με αυτόν τον τρόπο).

Σε όλους αυτούς που διαδίδουν πως σκοπεύει να παραιτηθεί ο Ηλίας απαντά: «Σιγά μην παραιτηθώ. Τι είμαι, κότα;»!

Είναι όμως η χρυσοτόκος κότα που...