Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Σχέδιο " Μητσοτάκης" στα νοσοκομεία - Το δελτίο ειδήσεων των 8, του pamelouketo

" Το  δελτίο ειδήσεων που διαβάζεται"

Γεια σας. Είμαι ο Πάμε Λουκέτος. Είναι "το  δελτίο ειδήσεων που διαβάζεται"  στις 8, από το  pamelouketo. Oι ειδήσεις μέχρι τώρα, γιατί μετά αλλάζουν:


Την απορία του εξέφρασε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, γιατί έχει δημιουργηθεί τόσος μεγάλος θόρυβος σήμερα,  επειδή κυκλοφόρησε η είδηση ότι  θα πάρουμε την τρίτη δόση του δανείου από τις δάνειες δυνάμεις τον Ιανουάριο, αντί του Δεκεμβρίου:

«Εγώ πίστευα, ότι δεν θα την πάρουμε ποτέ» τόνισε στο pamelouketo χαρούμενος. Απόρησε δε  "γιατί μας έχουν δώσει τις δύο πρώτες δόσεις, αφού...

Μη χάσετe απόψε στις 8 το βράδυ , το δελτίο ειδήσεων του pamelouketo

"Το Δελτίο ειδήσεων  που  διαβάζεται" .

O τίτλος τα λέει όλα, δεν χρειάζεται να τα εξηγούμε. Μη χάσετε απόψε στις 8 το βράδυ ακριβώς , το δελτίο ειδήσεων του pamelouketo.

Είναι το " δελτίο ειδήσεων  που  διαβάζεται" . Αυτό είναι το σλόγκαν μας, που το διαλέξαμε με 32 διαφημιστάδες  και θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8, όποτε το θυμόμαστε.

Εμείς κάνουμε αυτή την προσπάθεια , θα έχουμε αυτό το σήμα, που το έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης από το Στείρι Βοιωτίας, Γιώργος Παπαδήμος. Αν αν δεν σας αρέσουν οι ειδήσεις μας,  μπορείτε να κάνετε ζάπινγκ.

Τη σύνταξη και παρουσίαση θα κάνει ο γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος...

Η τρίτη δόση γίνεται… μακρύτερη!

Πανηγύρια σήμερα στις Βρυξέλλες. Βρήκανε και τη μέρα. Η τρίτη δόση του δανείου στην Ελλάδα θα δοθεί τον Ιανουάριο - και όχι το Δεκέμβριο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Άρα η τρίτη δόση γίνεται … μακρύτερη. Για τέταρτη δόση, μάλλον δεν το συζητάμε. Το λέμε κομψά, για να μη σας τρομάξουμε!

Από την κυβέρνηση έχουνε χιούμορ και λένε ότι...

Τα υπέρ και κατά σε Γκμοχ – Γκουαρντιόλα

 
Ο Γιάτσεκ Γκμοχ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη στον αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η σύγκρουση προπονητών στον πάγκο θα είναι Γιάτσεκ Γκμόχ -  Πέπε Γκουαρντιόλα.

Το pamelouketo καταγράφει τα ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ στη προπονητική αυτή μάχη Γκμοχ – Γκουαρντιόλα:

" Θα έχει μεγάλη αποχή σήμερα στην πορεία του Πολυτεχνείου" και άλλες 9 ατάκες

1. Θα έχει μεγάλη αποχή σήμερα στην πορεία του Πολυτεχνείου

2. Τότε λέγαμε «Έξω αι ΗΠΑ» τώρα λέμε « Έξω η Γερμανία »

3.  Το μήνυμα της ημέρας. Η Μέρκελ ζει

Μίκης: Τα τραγούδια της 17ης Νοεμβρίου 2010 ( βίντεο Γ. Μητσικώστας)

Δύσκολα θα έκανε καριέρα σήμερα ,αν ξεκίναγε ο Μίκης Θεοδωράκης, είπε χθες ο Λαζόπουλος.  Με πιο... τραγουδιστικό τρόπο, είχε πει ακριβώς το ίδιο ο Γιώργος Μητσικώστας, πριν δυο χρόνια ακριβώς  στις 16 Νοεμβρίου 2008, στην εκπομπή " Ο Γιώργος σφύριξε".

 Ήταν επιλογές από τραγούδια του Μίκη, αλλά και τραγούδια σκυλάδικα και ...