Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

UFO στη Λάρισα, UFO και στο ΟΑΚΑ!

Χθες βγήκαν...UFO  στη Λάρισα, όπως λέγαμε το πρωί και θα διαβάσετε σε άλλη ανάρτηση, UFO  βγήκαν και στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός, ήταν ένα μάτσο χάλια, όπως πάντα φέτος στο 1-1 με τη Λάρισα.

Στη φωτό φαίνεται καθαρά η έκπληξη του Νιόπλια, καθώς παρακολουθεί με ανοιχτό το στόμα τους εξωγήινους παίκτες του στη διαστημική απόδοσή τους.

" Διαστημάνθρωποι" ή άνθρωποι του προέδρου θα του ανακοινώσουν πολύ σύντομα την απόλυσή του. Διαστημικός από τη Λάρισα ο  19χρονος...

Πρωθυπουργός παρά τω... πρωθυπουργώ, ο Λουκάς Παπαδήμoς ( και άλλες 4 περιπτώσεις)

Ο Λουκάς Παπαδήμoς είναι το πρόσωπο της ημέρας και της βδομάδας.

"Μέσα"  σε όλες τις κυβερνητικές συσκέψεις σήμερα, και μέσα στη βδομάδα είχε μια ομιλία που προβλήθηκε "αρκούντως " που λέμε από τα ΜΜΕ.

Μέχρι τώρα απέφευγε τη δημοσιότητα γιατί δεν ήθελα να χρεωθεί ενδεχόμενη κατάρρευση της οικονομίας..

 Η εμφάνισή του, σημαίνει κάτι από τις εξής 5 περιπτώσεις:

Κουίζ: Με ποιόν... συσκέπτεται τώρα ο Γιώργος;

Τρεις συσκέψεις είχε από το πρωί ο πρωθυπουργός. Με όποιον μπορεί να φανταστεί κανείς!  Και για ατέλειωτες ώρες!

Μία ατάκα λέει: "Πες μου πόσο πολύ συσκέπτεσαι, να σου πω πόσο τεμπέλης είσαι".

Μια άλλη περίπτωση που αναφέρεται συχνά για τις συσκέψεις είναι της  γαλλικής εφημερίδας "Λιμπερασιόν" που οι συσκέψεις γίνονταν στα ... όρθια για να μη χάνεται χρόνος.

Αυτή τη στιγμη ο  Γιώργος , που έχει μανία με τις συσκέψεις, συσκέπτεται...

Θα διακοπεί στο ημίχρονο και ο αγώνας Παναθηναικού- Λάρισας

Θα διακοπεί στο ημίχρονο και ο αγώνας Παναθηναϊκού- Λάρισας, στο ΟΑΚΑ, μετά την  διακοπή του ματς Εργοτέλη- Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή δεν βρέχει, στο ημίχρονο  το ματς ειναι 1-1 (Κουζέν 7', Σισε 22 ') αλλά πληροφορίες του pamelouketo, αναφέρουν ότι για λόγους ... ισότητας θα διακοπεί και αυτός ο αγώνας και θα γίνει αύριο , όπως και το δεύτερο ημίχρονο   του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη

Η διακοπή στο Ηράκλειο ήταν λίγο μυστήρια, μην πούμε πολύ μυστήρια. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος ήταν χειρότερος. Στο ημίχρονο η βροχή είχε σχεδόν σταματήσει και υπήρχαν μονό 3-4 μέρη στο κέντρο με νερό. Ο υπεύθυνος του Ολυμπιακού ο κ. Μόραλης είπε, ότι ο Ολυμπιακός εξέφρασε  στο διαιτητή Γιάχο την ανησυχία του στο ημίχρονο αν μπορεί να συνεχιστεί  ο αγώνας. Ο διαιτητής συμμερίστηκε τις...

Οι δύο λέξεις που ξέχασε να πει ο πρωθυπουργός

΅Όχι απολύσεις, καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών".

Αυτά είπε ο πρωθυπουργός σε μια από τις πολλές  κυβερνητικές συσκέψεις, που γίνονται σήμερα.

Οι δύο λέξεις που ξέχασε να πει ο πρωθυπουργός είναι:

Ανακοινώθηκαν ποιοι δεν θα παίξουν στην Εθνική του Σάντος

Όλοι έχουν κληθεί στην Εθνική του Σάντος. Χθες  κλήθηκαν και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,  , ο  Δημήτρης Σιόβας  και Γιώργος Γεωργιάδης . Αν δεν τους ξέρετε, δεν είστε οι μόνοι.

Επειδή είναι πολλοί αυτοί καλούνται στην Εθνική και έχει χάσει το μέτρημα ο Σάντος, αποφάσισε να δίνει στη δημοσιότητα τους παίκτες που δεν καλεί.

Πριν λίγο ανακοινώθηκαν λοιπόν από τον κ. Σάντος, οι παίκτες που δεν θα κληθούν για τον επόμενο αγώνα της Εθνικής. Είναι οι εξής:

Τι ήταν το UFO στον ουρανό της Λάρισας

Από το pamelouketo θα μάθετε και τι ήταν το φλεγόμενο  UFO στον ουρανό της Λάρισας τα ξημερώματα  της Παρασκευής, που αναστάτωσε τη μισή Ελλάδα.

Η σχετική ειδησεογραφία αναφέρει ότι  μία πύρινη μπάλα διέσχισε ουρανό του Νομού Λάρισας και έγινε ορατή από τη Χαλκίδα μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες  πολλών ατόμων ( που δεν ήταν   UFO)

Η πύρινη μπάλα, πλησίαζε  με μεγάλη ταχύτητα τη γη και μεγάλωνε , αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες ( όχι ο Τραμπάκουλας ) κατέθεσαν αντικρουόμενες μαρτυρίες, σχετικά με το «που» κατευθυνόταν ή μπορεί να έπεσε.

Αποκαλύπτουμε τι ήταν:

"Μαζί την φάγαμε με το Θόδωρο"- Δήλωση της σύζυγου Πάγκαλου για τις εκλογές

 " Μαζί την φάγαμε, την ήττα στα Καλύβια με το Θόδωρο", τόνισε σε δήλωσή της στο pamelouketo  η υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού Χρ. Χριστοφάκη,  γνωστότερη  και ως  σύζυγος Πάγκαλου, που έχασε με 27 % διαφορά.

Η κ. Χριστοφάκη είναι μια εξαίρετη και δραστήρια κυρία, είναι φανερό όμως ότι πλήρωσε τη φράση του συζύγου της  " μαζί τα φάγαμε" γι αυτό  και μαυρίστηκε άγρια αντί του κ.  Πάγκαλου.

Μας εξομολογήθηκε ακόμα ότι δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο Θόδωρος της,  είπε " μαζί τα φάγαμε  με όλο τον ελληνικό λαό" , αφού  ή ίδια που είναι και σύζυγος , δεν...

Από την Τροία το μακρύτερο- Ο Τρο(ω)ικός πόλεμος- Tι γίνεται τώρα στο Μαξίμου

Έκτακτη σύσκεψη  γίνεταυ τώρα στο Μαξίμου για την οικονομία, τα νέα μέτρα, την κρίση, ό,τι κάτσει γενικά. Πηγές από την κυβέρνηση έλεγαν ότι " αρχίζει ο Τρο(ω)ικός πόλεμος" κατά της τρόικας, εννοείται..

Πηγές από το pamelouketo τώρα αναφέρουν ότι ο Τρο( ω)ικός πόλεμος θα έχει τους εξής βασικούς πρωταγωνιστές:

ΔΙΑΣ: Zευς ή Γ.Παπανδρέου ή ΓΑΠ ή Γιώργος ή πρώην Γιωργάκης ή Μαραθωνοδρόμος ή Κανόε Καγιάκ ή Το Πιστόλι Πάνω Στο Τραπέζι

ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ:Η Ωραία...

Από Φεράρι μέχρι... βέσπες, μοίραζε σήμερα ο Πατέρας στους παίκτες!

Αυτοκίνητα μοίρασε σήμερα το πρωί ο Νικόλας Πατέρας  στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Πήγε στην Παιανία με  5 φορτηγά αυτοκίνητα, κάθε μάρκας, από Φερράρι μέχρι  Φιατάκια και το μοίρασε στους ποδοσφαιριστές.

 Οπως είναι γνωστό  ο κ. Πατέρεας έκανε δώρο στον Χριστοδουλόπουλο ένα καταπράσινο Ford Focus RS 350 ίππων, ανταμείβοντάς τον για το γεγονός ότι καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

 Διαμαρτυρήθηκαν οι άλλοι παίκτες, και ο Πατέρας πήγε με τα δώρα στην Παιανία να κατευνάσει την κατάσταση.
Τα αυτοκίνητα που πήραν αναλυτικά οι παίκτες

Κατσουράνης: Ενα Smart, γιατί παίζει έξυπνα στα σέντερ μπακ

Μπουμσόνγκ: Ενα Χάμερ, γιατί είναι το χάμερ του Παναθηαναικού

Ζιλμπέρο Σίλβα: Μια Mercedes , 20 χρόνων, γιατί τα έχει φτύσει

Καραγκούνης:Ένα...

" Πειραγμένες ειδήσεις" - Κ. Καραμανλής: θα μιλήσω για Οικονομία- Παναθηναϊκό

Προβληματισμένος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής , σύμφωνα με ρεπορτάζ του star. gr για τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση της οικονομίας και του Παναθηναϊκού , στις συναντήσεις του τις τελευταίες μέρες με στελέχη της ΝΔ ,αλλά και με όσα διαβάζει στις εφημερίδες για τον Παναθηναϊκό. και όχι μόνο.


Παρά τις παροτρύνσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να μιλήσει για το διάστημα της διακυβέρνησής του, που του έχει γίνει φόρτωμα ώστε να αφαιρεθεί το σχετικό «βάρος» από τους ώμους του διαδόχου του, ο πρώην πρωθυπουργός αφήνει να εννοηθεί πως μόνο ο ίδιος θα επιλέξει τον χρόνο και τον τρόπο της τοποθέτησής του, γιατί έχει καταλάβει ότι έτσι μόνο τον θυμάται ο λαός, ο οποίος τον αποθεώνει στις ταβέρνες , σε σχέση με τους άλλους υπουργούς και βουλευτές που τους μπουγελώνουν.

Ωστόσο, για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει: