Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ραντεβού με την ανεργία

Να που κάτι πάει καλά στην Ελλάδα! Νέα αύξηση σημείωσε ο αριθμός των ανέργων τον μήνα Αύγουστο, ενώ εντυπωσιακές είναι οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες.

Στο 12,2% αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Αύγουστο από 12% που ήταν τον προηγούμενο μήνα  και ποσοστό 11, 888 δεν είναι τυχαίο,  λιγάκι νωρίτερα. Κάτι που σημαίνει ότι ο όρος "χλιδάνεργοι", καταργήθηκε απο το λεξιλόγιο και πλέον υπάρχει μόνο ο όρος " ....

Mpouto mou!

Καταπληκτικός ήταν, όπως πάντα στις συνεντεύξεις του, ο διευθυντής προγράμματος του mega mou, κ. Πέτρος Μπούτος.

Αρχικά έβαλε τα κλάματα, γιατί τον Οκτώβριο του 2010 η πτώση  της διαφήμιση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009 είναι 40%,αλλά η μείωση εσόδων από την αρχή της χρονιάς φτάνει   το 15%, αποκαλύπτοντας έτσι το πετσόκομμα που έχει πέσει στους μισθούς και ιδιαίτερα τους ηθοποιούς.

 Ο κ. Μπούτος , στην ετήσια συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ, παρέλειψε να πει, ότι η διαφήμιση έπεσε 40%, αλλά η πτώση της ποιότητας της τηλεόρασης του mega mou, κατά 106%.

 Ο Μεγκάρχης πάντως είχε...

"Περαίωση 2010. Καμμιά σχέση με τις άλλες !" και 5 σλόγκαν για τη διαφημιστική καμπάνια της περαίωσης

1. Περαίωση 2010. Καμμιά σχέση  με τις άλλες!

2. Περαίωση: μην την πιείτε. Λουστείτε την!

" Τυρί, ρύζι, περαίωση, Καμπά" και 4 σλόγκαν για τη διαφημιστική καμπάνια της περαίωσης

1. Τυρί, ρύζι, περαίωση, Καμπά.

2. Περαιώστε, ψηφίστε. τελειώσατε!

Σε ... ρόζ και πράσινες γραμμές , μιλούσε η Μπατζελή!

Πρωταθλήτρια στα κινητά τηλέφωνα είναι η  απελθούσα υπουργός, ή κ. Μπατζελή,  με το όνομα, και κακώς πιστέψαμε εμείς σε πρωτιά του Πάγκαλου στην προηγούμενη ανάρτησή μας..

 Για την κ. Μπατζελή,  πληρώσαμε σε ένα μήνα....

Πάγκαλος ... UnΙimited!

Ο Πάγκαλος δεν ξέρει να διαλέξει ένα πρόγραμμα κινητού τηλεφώνου, πως τον βάλανε αντιπρόεδρο;

Αν είχε βάλει ένα πρόγραμμα  απεριόριστου χρόνου, που έχουν όλες οι εταιρίες, δεν θα αντιμετώπιζε σήμερα τον  " Ελεύθερο Τύπο" που του βγάζει το λογαριασμό του  κινητού  του στην αντιπροεδρία. Eίπαμε UnΙimited στα κιλά, αλλά UnΙimited υπάρχει και στα προγράμματα κινητών.

 Για το κινητό του  πλήρωσε ( πληρώσαμε δηλαδή ) 2.531,38 ευρώ  . Και δεν είναι μόνο αυτό, πλήρωσε ( πληρώσαμε πάλι  )  και 1.400 για το σταθερό του . Κι  εκεί κι αν έχει προγράμματα να διαλέξει. Με 30 ευρώ μιλάς δύο χρόνια συνέχεια

Ο Πάγκαλος πάντως λέει ότι ...

Ψηφίζουν ακόμα, σε 4 τμήματα στον... "Δημό Αθηναίων" !

Τι γίνεται βρε παιδια; Προλαβαίνουμε να ψηφίσουμε ακόμα;  Περιμένετε μήπως κανέναν που έκανε αποχή; Σε 4 εκλογικά τμήματα της Αθήνας, την ώρα  και μέρα αυτή, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου , 12.34 μμ, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα αποτελέσματα σε 4 εκλογικά τμήματα στο Δήμο Αθηναίων!

Δικαιολογείται όμως κάπως η κατάσταση γιατί είναι

" Κι αν σου κάτσει... έλεγχος;" - Το σλόγκαν για την περαίωση

" Κι αν σου κάτσει... έλεγχος;". Αυτό είναι το σλόγκαν στο οποίο καταλήγει το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία βέβαια με το pamelouketo, για τη διαφημιστική καμπάνια της περαίωσης.

Θεωρείται και  είναι "παιγνιώδες"., αλλά δίνει και την αίσθηση αποφασιστικότητας να εισπραχθούν τα χρήματα της περαίωσης, με το φόβητρο των ελέγχων.

 Το σλόγκαν θα λένε η Τζούλια και η Ντούβλη, που θα είναι ξαπλωμένες   πάνω...

Τζούλια και Ντούβλη θα κάνουν τη διαφήμιση της περαίωσης !

 Κάναμε των πρώτη επιτυχία μόλις πήραμε το οκ για να κάνει το pamelouketo την  διαφημιστική καμπάνια για την περαίωση. Σκεφτήκαμε ότι χρειαζόμαστε για την διαφήμιση αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Το μυαλό μας πήγε στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Μαριάννα Ντούβλη.

Τις βρήκαμε σε νοσοκομείο της Πάτρας, που έκαναν γύρισμα, η μία σαν γιατρός και η άλλη σαν νοσοκόμα .Δέχτηκαν με  μεγάλη χαρά και οι οικονομικές τους απολαβές θα είναι , να μην πληρώσουν μόνο το χαρτί της περαίωσης που τους έχει σταλεί.

Μας δήλωσαν  επίσης, ότι είναι μεγάλη τους χαρά και ότι καιρό σκέφτονταν να κάνουν πολιτική διαφήμιση

 Είπαμε στο υπουργείο Οικονομικών την πρόθεσή μας και ...

Στο pamelouketo η διαφήμιση για την περαίωση!

Το διαβάσατε ,δεν είναι δυνατόν, ότι το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για την περαίωση , αφού κανένας δεν πάει να περαιώσει. Η διαφημιστική καμπάνια, διαβάσαμε, θα μεταδοθεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνα και στα έντυπα βέβαια, κάτι θα τσιμπήσουν και αυτά.

Το pamelouketo σήμερα τίθεται στη διάθεση της πατρίδας και

Τράγκας: Μη μασάτε ταραμά!

Αντί καλημέρας και προσευχής, ο μονόλογος αυτή την στιγμή του Γιώργου Τράγκα, στο ραδιόφωνο του REAL FM. Προσθέστε μόνο, τη φωνή Τράγκα στις υψηλότερες νότες και την επαναστατική μουσική και τα ηχητικά εφέ κατάρρευσης στο τέρμα:

 " Από τον Real fm, καλημέρα, στην κατεχόμενη Κολομβία του Νότου!


Αυτή την Κυριακή στο δεύτερο γύρο, πρέπει να δαγκώσουμε !

Από τη Δευτέρα....