Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κατούρησε πάλι ο Καραγκούνης, στο 30’ του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟ;

Κατούρησε πάλι ο Καραγκούνης; Νέο θρίλερ με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος όταν τον κάλεσε ο Νιόπλιας για αλλαγή του Γκαρσία στο 30, έτρεξε… κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Αυτή τη φορά ... και όχι όπως στο Νου Καμπ πέρασε τη φυσούνα και κατευθύνθηκε στα ενδότερα, προφανώς για ανακούφισή του.

Επέστρεψε 7 λεπτά αργότερα, όπως μας είπε ο αρμόδιος ρεπόρτερ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Είδαμε τον Καραγκούνη να δένει τα κορδόνια του, αλλά να μην τον βάζει ο Νιόπλιας αφού ο Γκαρσία ανέβηκε και παραλίγο να βάλει και γκολ στο 44 ( δοκάρι).
Τελικά ...

Δεν πειράζει ΑΟ Στειρίου, ομαδάρα!

Δεν κλαίει μόνο ο Καπουτζίδης για την ήττα του Πανσερραϊκού. Κλαίμε κι εμείς εδώ στο pamelouketo για την ήττα του θρυλικού ΑΟ Στειρίου, που έχασε 2-0 στο τοπικό ντέρμπι της Β Κατηγορίας, από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, όπως πληροφορούμαστε από το σάιτ του δραστηριότατου Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου  (http://stirion1982.blogspot.com/)

Δεν πειράζει όμως ομαδάρα! Πάμε καλά φέτος και ...

Στούντιο Μαξίμου live!

ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ!

Είναι να γελάει κανείς!

Η περίφημη διακαναλική θα γίνει στο... στούντιο Μαξίμου, με συγχωρείτε στο Μέγαρο Μαξίμου. Συντονιστής στους 7 δημοσιογράφους θα είναι ο... Πεταλωτής!!

Καλά, τον Μανόλη Καψή που προτείνουμε εμείς τόσες μέρες, γιατί δεν τον παίρνετε συντονιστή;

Αυτή την στιγμή ο Στραβελάκης παίρνει αποκλειστική συνέντευξη από την Τρέμη, που εξυμνεί τη νέα διαδικασία

Μπας και τρέχει κάτι, και τελικά ο Παπανδεου κάνει τη διακαναλική, για λόγο σοβαρό;

Μπας και ανακοινώσει ...

Σαν να έρθει ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 10-0!

Το 10-0 της Αϊντχόβεν επί της Φέγενορντ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, δεν είναι και μικρό πράγμα και συζητιέται σε όλη την Ευρώπη. Οι δυο ομάδες έχουν μικρή διαφορά και η Φέγενορντ έχει μεγαλύτερη ιστορία από την αντιπαλό της στην Ολλανδία και στον ευρωπαικό χώρο.

Είναι ένα αποτέλεσμα , για να σας δώσουμε να καταλάβετε, σαν να κερδίσει απόψε η ΑΕΚ  τον Παναθηναϊκό 10-0 ( φτου,φτου, μην το μελετάμε).

Οι παίκτες της Φέγενορντ τα είχαν χάσει και πήγαν συνολικά 18 φορές στην σέντρα, αφού ....

Ο Καπουτζίδης δεν θα παρουσιάσει απόψε το «Just the two of us»

 Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα παρουσιάσει απόψε στις 9μμ στο Μέγκα το τηλεπαιχνίδι «Just the two of us» στο Μέγκα.

Είχαμε αυτη την απρόοπτη εξέλιξη , γιατί ο Καπουτζίδης  είναι …

Ελεγχόμενη κατεδάφιση και στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών

Το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα , είναι αυτό που θα κατεδαφιστεί μετά την εντυπωσιακή κατεδάφιση σήμερα του κτιρίου του ΝΑΤ στην Ομόνοια.


Η ελεγχόμενη κατεδάφιση του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών, θα γίνει γιατί…

Ούτε να γκρεμίσει δεν μπορεί ο Κακλαμάνης!

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ;

To ξέραμε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης δεν μπορεί να φτιάξει πράγματα. Σήμερα, μάθαμε ότι δεν μπορεί και να γκρεμίσει!Χρειάστηκε να πατήσει … τέσσερις φορές το κουμπί του μηχανισμού, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στη διαδικασία στην ελεγχόμενη κατεδάφιση του κτιρίου του ΝΑΤ στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έκλεινε  τα...

Ποιος μεγάλος θα συλληφθεί αύριο για ληξιπρόθεσμα χρέη

Μια εντυπωσιακή σύλληψη θα έχουμε αύριο Δευτέρα για ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο. Θα είναι και πρώτη περίπτωση που  μεγαλοοφειλέτης θα πάει φυλακή.Η βαρβάτη αυτή σύλληψη θα γίνει για προεκλογικούς λόγους, «πιάσαμε έναν μεγάλο» κλπ.

Από την άλλη μεριά όμως, απορεί κάποιος με τις τεράστιες οφειλές των 7, 576 δις του συγκεκριμένου οφειλέτη, πώς δεν είχαν κινητοποιηθεί τόσα χρόνια οι αρμόδιες υπηρεσίες. Ο μεγαλοοφειλέτης που θα συλλάβει το Δημόσιο είναι …

Ποιες γελοιογραφίες αρέσουν στον Γ. Παπανδρέου

Α, όλα κι όλα! Μπορεί να λέμε πολλά για τον Γιώργο. Αλλά θα  πούμε  και ότι έχει ένα πολύ ενημερωμένο σάιτ  (http://www.papandreou.gr/ ) , που μπορείτε να μπείτε να δείτε και να μην τα αναλύουμε εμείς. Θα τονίσουμε  μόνο ότι έχει ...

Μίλησε ο Καραμανλής: "Αηδονόγλωσσες (φιλέτο κοτόπουλο), σουβλάκια του Μουγγού (φιλέτο ψαρονέφρι) και σις κεμπάπ γιαουρτλού"

 «"Φέρε λουκουμάδες με μέλι και σοκολάτα. Πρέπει να χωνέψουμε!"


Μας συγχωρείτε για τον ατελείωτο τίτλο, που είναι ρεκόρ τεράστιου τίτλου στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο. Πώς να χωρέσουν όλα τα φαγιά που καταβρόχθισε ο Καραμανλής πριν λίγες μέρες, όταν κόντεψε να σκάσει στην κυριολεξία, σε ταβερνάκι στον Αλιμο;

Το περιστατικό περιγράφει η σημερινή Real Νews , που την αγοράσαμε για την Βίσση και τα «νυχάκια», γιατί δεν μας έστειλε τελικά το σιντί της ο Χατζηνικολάου. Αλλά τελικά όλα τα λεφτά σήμερα είναι ο Καραμανλής. Μπορεί στον τίτλο η κυριακάτικη εφημερίδα να λέει ότι ο Παπανδρέου βάζει στο τραπέζι το πιστόλι, αλλά ο Καραμανλής έβαλε στο τραπέζι καμιά 30αριά πιάτα και έγινε της διακαναλικής. Κύριε Χατζηνικολάου, συγχαρητήρια για το λεπτομερές ρεπορτάζ, που θα αναλύσουμε εμείς.

Σκηνικό, Αλιμος, περασμένη Πέμπτη, ταβέρνα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μπακαλόγατος». Η.. « Μπαχαλόγατος» ( καλό, ε;)

Ο Καραμανλής και η παρέα του..