Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πράσινος... Μητσοτάκης.

Οταν πάει μια φορά στην Παιανία, κάτι σημαίνει. Οταν γίνεται.. θαμώνας , δεν σημαίνει τίποτα. Για τον Νικόλα Πάτέρα. Πάλι στην Παιανία, πριν ένα κρίσιμο αγώνα, "καλώς την μαύτη γάτα" λένε...

" Θα τα πούμε στον Λάκη"- τα είπαν οι συμβασιούχοι

Είπαμε , τέρμα το " θα τα πούμε στον Μάκη" , και ζήτω το "θα τα πούμε στον Λάκη". Στέγη και διέξοδο βρήκαν απόψε στον Λαζόπουλο οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού. Για λόγους ισότητας, περιμένουμε την επόμενη Τρίτη και ....

Η κριτική της ημέρας - Πόπη Διαμαντάκου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ


Απολαυστική στην κριτική της είναι και σήμερα η Πόπη Διαμαντάκου. Επειδή όμως η κριτική ήταν επαινετική και όχι στο γνωστό στυλ « θάβω με πέντε φτυάρια» και δεν θα την δείτε στα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα, θα την αναπαραγάγουμε εμείς.

 Η κριτική αφορά το « Just the two of us» που παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Και η κριτική για την εκπομπή του Μέγκα ( το αναφέρουμε μόνο για όσους δεν το ξέρουν) είναι όχι μόνο επαινετική, αλλά και θριαμβολογική και δοξαστική....

Μιλάει ο αυτόπτης μάρτυρας στην πτώση του Καραμανλή από το ποδήλατο ( διαρκής ροή 3)

Υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας στην πτώση του Κ. Καραμανλή από το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να φοράει τώρα νάρθηκα στο αριστερό του χέρι.

Ο μάρτυρας είναι 34 χρονών, άνεργος και δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του. Να τι λέει στην κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, που εξασφάλισε το http://pamelouketo.blogspot.com/
«Ήταν Σάββατο μεσημέρι στις 12.34 ακριβώς, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό στη ζωή μου. Είχα πάει στη Ραφήνα να πάρω λίγο αέρα, γιατί είμαι άνεργος και βλέπω τότε τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει βόλτα με το ποδήλατο. Φορούσε μια φόρμα του Παναθηναϊκού και άκουγε MP3, δεν ξέρω ποιο τραγούδι.

Εγώ δεν τρόμαξα, γιατί ήμουν δυο πεζοδρόμια μέσα και η αλήθεια είναι ότι χτυπούσε διαρκώς την κόρνα να παραμερίσει ο κόσμος. Αυτό το έκανε ο κόσμος σε χρόνο ντε τε, γιατί πανικοβλήθηκε, όμως με τρόμο είδα έναν πεζό να  προπορεύεται και να περπατά αμέριμνος ο μαλάκας στο πεζοδρόμιο , χωρίς να καταλαβαίνει τι του επιφυλάσσε η τύχη.. Ο πεζός δεν κατάλαβε ότι πίσω του ερχόταν το ποδήλατο με τον όγκο του Καραμανλή

Γυρίζει την τελευταία στιγμή ο πεζός και ...

Πως ανέβηκε στο ποδήλατο ο Καραμανλής; (διαρκής ροή 2)

ΑΤο πρώτο ερώτημα που έχουν όλοι για την πρώση του Καραμανλή από το ποδήλατο είναι , πως ανέβηκε το ποδήλατο και το δεύτερο …

Πως έπεσε και ο Καραμανλής απο το ποδήλατο! ( διαρκης ροή 1)

 Εχουμε έκτακτες εξελίξεις:  ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου φορώντας ένα νάρθηκα στο αριστερό του χέρι την περασμένη Κυριακή,.

αυτο συνέβη γιατί έπεσε  απο ποδήλατο και έπαθε κάταγμα στο αριστερό του χέρι!

Πολοί είπαν πως το έκανε...

"Σκύψε χρεωκοπημένη"

Σας αφήσαμε στη μέση χθες. Σας λέγαμε ότι στο υπουργικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα του κινηματογράφου και ξεκίνησε μετά την πρω΄τη τοποθέτηση του πρωθυπουργού , η προβολή της ταινίας, «ρόδα, τσάντα και κοπάνα στο εξωτερικό νούμερο 2».

Τη συνέχεια τη μάθαμε το πρωί και προσθέτουμε και τις δικές μας πληροφορίες.

Σύμφωνα με το «Βήμα» σαν ταινία του Γούντι Αλεν έμοιαζε χθες η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Έγινε μάλιστα και προβολή της ταινίας ο «Υπναράς» για τον Πάγκαλο και « Κι αν σου κάτσει η χρεωκοπία;» « για τον Παπακωνσταντίνου . Εκανε τον Μπακογιαννόπουλο ο Παπουτσής και τον Τιμογιαννάκη ο Γερουλάνος.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο κ. Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος φόρεσε το κοστούμι του πρώην υπουργού Πολιτισμού, με τις αναφορές τους στον Φρανσουά Τρυφό . Μίλησε για τις ταινίες « τα 400 χτυπήματα στους συνταξιούχους», και «Η χρεωκοπία της διπλανής πόρτας» .

Για τον κινηματογράφο μίλησαν ακόμη...

Ο,τι τους καπνίσει: Κάπνισμα μετά τις 10 !

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Ένα ακόμα από τα εντυπωσιακά μέτρα του νέου καπνιστικού νομοσχεδίου είναι «Να απαγορεύεται, το κάπνισμα ως τις δέκα το βράδυ και από τις δέκα και μετά να επιτρέπεται χωρίς κανένα περιορισμό»

Αυτό σημαίνει ότι οι καπνιστές πρέπει να κρατιούνται όλη τη μέρα και να πλακώνουν μετά τις 10, τα τσιγάρα τρία – τρία για να αναπληρώσουν το χαμένο καπνιστικό έδαφος.

Εδώ όμως θάχουμε αντίδραση των εστιατόρων, γιατί οι πελάτες θα πάνε το μεσημέρι να φάνε, αλλά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 10 το βράδυ στο μαγαζί, για να φάνε και να καπνίσουν μαζί.

Εναλλακτικά όμως σίγουρα η κυβέρνηση σκέφτεται εναλλακτικά παρόμοια καπνιστικά μέτρα, όπως...

"Τασάκια υπάρχουν"

Το μνημόνιο νούμερο 2 και ο αντικαπνιστικός νόμος νούμερο 3, θα δώσουν λύση στην απαγόρευση του καπνίσματος.

Όπως θάχετε διαβάσει σήμερα, πάμε για τη μεγαλύτερη και πιο πρωτότυπη προεκλογική υπόσχεση που δόθηκε ποτέ
Η κυβέρνηση κατάλαβε ότι αυτό που δεν μπορούσε να περάσει στους φοβερούς Έλληνες, δεν είναι τα οικονομικά μέτρα  για τα οποία είναι παντελώς αδιάφοροι, αλλά για την απαγόρευση του καπνίσματος, που ασχολούνται όλη μέρα μ’ αυτή.
Όπως δημοσιεύει ΅“Το Βήμα” η διάρκεια ζωής του υπάρχοντος νόμου έχει ημερομηνία λήξης τα Χριστούγεννα. Προφανώς μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου για να γιορτάσουμε την γέννηση με ντουμάνι καπνού.
Σήμερα  μάλιστα θα βγει ο πρωθυπουργός...