Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δυστυχώς τελειώνουν τα έργα στον ΗΣΑΠ

Χαρούμενες είναι οι ειδήσεις από τον ΗΣΑΠ. Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες θα συνεχιστεί μόνο για τρεις μήνες ακόμα και ο ΗΣΑΠ ζητάει την κατανόηση των επιβατών μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί θα τελειώσουν τα έργα.

Έως τότε δυστυχώς αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εκσυγχρονισμού του δικτύου, δηλαδή μόνο με καθυστέρηση 18 μηνών.

Έτσι θα χάσουμε τις σκηνές μετεπιβίβασης από τον ηλεκτρικό στα λεωφορεία και πάλι στον ηλεκτρικό, μετά στο μετρό, μετά στον προαστιακό και μετά τέρμα στο Φάληρο ή στην Κηφισιά.

Είναι πραγματικά ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Οι επιβάτες ...

Πορνό βίντεο ετοιμάζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Νέα μόδα τα βίντεο . Δύο ακόμα βίντεο μας έδειξαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις ειδήσεις. Ενα με το «τι έλεγε ο Παπανδρέου για το ΔΝΤ» και ένα με «τα θερμά λόγια του Σαμαρά για την οικονομία».

Τα κόλπα αυτά και οι τίτλοι αυτοί φαίνεται, ότι δεν πιάνουν στους ψηφοφόρους που καλόμαθαν στο πορνό Μπουτάρη γι αυτό τα δύο κόμματα ετοιμάζουν σεξ βίντεο , αντί για τα ξενέρωτα πολιτικά που είδαμε.

Το βίντεο του ΠΑΣΟΚ θα λέγεται…

Έφαγε ξύλο ο Παπακωνσταντίνου στο MEGA

Έφαγε ξύλο απόψε ο Παπακωνσταντίνου στα παράθυρα του MEGA. Μετά τις προτροπές της ΕΣΗΕΑ να μην είναι τόσο κυβερνητικοί οι δημοσιογράφοι στις συζητήσεις τους, τον έβαλαν κάτω Τρέμη - Πρετεντέρης και τον χτύπησαν ανελέητα με τις ερωτήσεις τους. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ξαφνιάστηκε κι άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια τον Μανόλη Καψή.

Η κυρία Τρέμη είπε ότι σε λίγο κάθε οικογένεια θα έχει τον άνεργο της και αυτό δείχνει ότι φοβάται την...

Γυρίζουν Καραμανλής - Ντόρα!

Επιστρέφει ο Καραμανλής στην αρχηγία της ΝΔ. Φυσικά ανθίσταται  σθεναρά ο ίδιος για να μη γίνει αυτό και τον κρατάνε Αβραμόπουλος και Αντώναρος για να μη πάρει τη μεγάλη απόφαση της επιστροφής. Δεν θα γυρίσει με αεροπλάνο όμως όπως ο θείος του, αλλά με φορτηγό για να καλοπιάσει τους φορτηγατζήδες,

Είναι γεγονός ότι όχι μόνο οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας είναι στο παρακαλετό και   θέλουν να γυρίσει ο Κωστάκης, αλλά όλος ο κόσμος και ο Πρετεντέρης.

Ο Καραμανλής θέτει ένα  βασικό όρο για να γυρίσει.

Είναι..