Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Φάε πράσινο λάδι κι έλα βράδυ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

100% σωστή η προσωπική απόφαση του Γεωργού Παπανδρέου να αυξηθεί κατά 20% η τιμή στο σουβλάκι σκέτο ή με τζατζίκι ή και με μουστάρδα , το χάμπουργκερ , το τσίζμπουργκερ και το πίτσζμπουργερ καθώς και το πάσης φύσεως σάντουιτς, μέχρι 10 μέτρα μήκος και να στραφούμε όλοι στο σούσι, τον σολομό και το κανόε καγιάκ,

Η απόφαση είναι στα πλαίσια της παγκόσμιας εκστρατείαςκαι  του πολέμου κατά της παχυσαρκίας, που θέλει να κερδίσει ο κ. Παπανδρέου, όπως κέρδισε τον πόλεμο κατά των κερδοσκόπων για να κάνει το νταμπλ . Ο πρωθυπουργός δεν θέλει επίσης να μοιάσουν τα Ελληνόπουλα στον...

Στημένο το πρώτο Big Brother!

Δεν ξεκίνησε ακόμα το Big Brother και άρχισαν τα στησίματα. Το παρασκήνιο οργιάζει και ενώ ακόμα μετράμε όλοι την αντίστροφη μέτρηση με αγωνία, γίνεται μάχη για την πρώτη αποχώρηση.
Όλα δείχνουν πως το βράδυ η πρώτη που θα αποχωρήσει για χάρη της τηλεθέασης θα είναι …

"Η τράτα μας η κουρελού" και το φινάλε του "Ελλάς,πάμε λουκέτο".Ραντεβού στ΄ Άσπρα Σπίτια.

..... και το τελευταίο βίντεο της παράστασης " Ελλάς,πάμε λουκέτο "που δόθηκε στο Στείρι Βοιωτίας ,στις 10 Σεπτεμβρίου.
Είναι " η τράτα μας η κουρελού " που ερμηνεύει ( ποιος άλλος; ) ο καταπληκτικός Δημήτρης Κοντογιάννης . Θα δείτε επίσης και το χορευτικό - φινάλε με 25 μέλη του λαμπερού θιάσου του Εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου.
Ραντεβού για μια ακόμη συλλεκτική παράσταση στα Άσπρα Σπίτια την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2010στις 8,30μ.μ. στο Σινέ ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Όσοι χωρέσουμε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ