Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Καλλικράτης ( αρβανίτικο)

To δεύτερο σκετς  , στην αρβανίτικη τοπική διάλεκτο , με ... . μετάφραση .
Δυο άνδρες  ( Δημήτρης Λαγός  και Θανάσης Αποστόλου) συζητάνε για τον Καλλικράτη και το όνομα- σιδηρόδρομος του δήμου που υπάγεται το Στείρι: Δήμος Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας. Στο ρόλο της … ζωής του το γκαρσόν  Γ. Παπαδήμος .Στη … μετάφραση η Έφη Λύκαρη, στο βίντεο που ακολουθεί

Τα «δημοτικά της κρίσης». «Λυγαριά»και «Αρμενάκι» με τον Δημήτρη Κοντογιάννη.

Πρώτο βίντεο για σήμερα από το  « Ελλάς , πάμε λουκέτο »   ή συνέχεια από  «Τα δημοτικά της κρίσης» με τον  Δημήτρη Κοντογιάννη.

Τραγουδάει  αυτή τη φορά «Λυγαριά» και «Αρμενάκι»  Χορεύουν τα μέλη του θιάσου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου.

Είχε Μέσι η Κοπεγχάγη; Είχε Αντονσον ο Παναθηναϊκός;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ
Δικαιώθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έβαλε 30 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο και ακριβότερο τα 80. Μόνο με αυτό το συμβολικό εισιτήριο και τι δεν μπορούσες να παρακολουθήσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο.

1. Τον Παναθηναϊκό να τρώει δύο μόνο γκολ από την Κοπεγχάγη.

2. Τον Παναθηναϊκό με μια θαυμάσια άμυνα για την Κοπεγχάγη, να συμπληρώνει 1-7 γκολ και να απειλεί να σπάσει κάθε ρεκόρ στη διοργάνωση.

3. Τον κατατρομαγμένο Τζόρβα με αυτά που έβλεπε να γίνονται μπροστά του, να κάνει στο πρώτο γκολ , τη μεγαλύτερη έξοδο στην ιστορία του Τσιάμπονς Λιγκ . Νοσταλγήσαμε τον Καρνέζη που δεν έχουμε δει ακόμα.

4. Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σαν σέντερ μπακ να διαγράφει σε μια βραδιά όλη την ιστορία του και να θυμάται μόνο τη χθεσινή απόδοσή του.

5. Τον Λέτο να γυρίζει πίσω αναδρομικά , αφού αυτό έπρεπε να το κάνει στην Μπαρτσελόνα

6. Τον Μαρίνο, πάλι βασικό, με την αιτιολογία που σκοτώνει: «Τον ξέρει ο Νιόπλιας από τις Ελπίδες»

7. Τον Μπουνσόγκ στον πάγκο. Ο Νιόπλιας δεν τον έβαζε χθες και δέκα αλλαγές να έκανε. Θα προτιμούσε να χρησιμοποιήσει τον ...