Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

MEGA ου, ου, ου!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Μέγκα σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής. Η συγκλονιστικότερη στιγμή της παρουσίασης ήταν το νέο ριάλιτι U MAN, με «έγκλειστους» που θα τους «αποφυλακίζουν» οι τηλεθεατές... Στο ΕΣΡ τρίβουν τα χέρια τους.

H επιστολή Καραμανλή στην Προανακριτική

Με επιστολή  324 λέξεων απάντησε πριν λίγο ο κ. Κ. Καραμανλής, στην κλήση της Προανακριτικής Επιτροπής.

Δείτε παρακάτω το κείμενο της επιστολής που θα προκαλέσει συζητήσεις, αφού περιλαμβάνει πολιτικές βόμβες!

Αποκλειστική συνέντευξη Καραγκούνη για το κατούρημα!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ pamelouketo.blogspot. com

Από το πρωί ψάχναμε να βρούμε τον Γιώργο Καραγκούνη να μας διευκρινίσει τι έγινε. Κατούρησε ή δεν κατούρησε στη φυσούνα των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα; Η ΟΥΕΦΑ επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η πρωτοτυπία του θέματος κάνει τις εφημερίδες όλου του κόσμου να ασχολούνται με τον Καραγκούνη.

Κατούρησε ή δεν κατούρησε; Γιατί ο Παναθηναϊκός λέει ότι ο παίκτης κατούρησε κανονικά , εκεί που πάνε όλοι οι άνθρωποι μόνοι τους.

Ψάχναμε να βρούμε τα λοιπόν τον Γιώργο Καραγκούνη , τον βρήκαμε, του κλαφτήκαμε και μας παραχώρησε μια αποκαλυπτική και βέβαια αποκλειστική συνέντευξη για να μας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός.

Το πλήρες κείμενο:

Κατούρησε ο Καραγκούνης στο « Καμπ Νου»;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ, ΣΕ ΛΙΓΟ , ΕΔΩ!

Ψάχνουμε να βρούμε τον Γιώργο Καραγκούνη να λύσει το μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό και στο διεθνές ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo» παίκτης του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για να ουρήσει κι αναγκάστηκε να το κάνει σε κοινή θέα, στη φυσούνα των αποδυτηρίων!

Το περιστατικό τόμαθε ή UEFA κι ακολουθήθηκε η διαδικασία για την επιβολή προστίμου, το οποίο ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.

Διαβάσαμε πως πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι Ο Καραγκούνης, ωστόσο  προσθέτουν ότι ο Καραγκούνης έκανε κανονικά την ανάγκη του στις ...

Big Brother με την Κορομηλά για τις αποδείξεις στα ψώνια

Big Brother λοιπόν και στις αποδείξεις . Αλλάζει ο τρόπος που θα ψωνίζουμε από το 2011!. Ηλεκτρονική κάρτα θα καταγράφει κάθε μας συναλλαγή.
'Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στη συνάντηση των υπουργών Ανάπτυξης και Οικονομικών με τους τραπεζίτες, θα δημιουργηθεί μια ειδική κάρτα με bar code, μέσω της οποίας θα καταγράφονται ηλεκτρονικά οι συναλλαγές των καταναλωτών.

Άρα θα ξέρουν κάθε μας κίνηση. Είναι το νέο Big Brother κράτους- καταναλωτών. Στην κυβέρνηση σκέφτηκαν…

Οαση πολιτισμού το ALTER!

Από αλλού το περιμένεις και από αλλού το βρίσκεις. Το κουλτουριάρικο μέχρι πρότινος Μέγκα πήρε την Σκορδά, και το Alter κάνει πολιτιστικές εκπομπές!

Εσείς απόψε δείτε Λαζόπουλο ή μπάλα. Εμείς, πολύ περίεργοι, θα δούμε την πολιτιστική εκπομπή, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, με τη Λίλα Κουντουριώτη, στο Alter. Ναι, στο Alter!

Ο Λαζόπουλος είχε πει ότι το Μέγκα είναι «Λίγο Alter, λίγο Alpha και το Mega μου». Φαίνεται ότι ο Alter , θέλει να γίνει...

Τέλος το κάπνισμα και στα αυτοκίνητα!

Το κάπνισμα και μέσα στα ιδιωτικά αυτοκίνητα θέλει να κόψει ο Λοβέρδος.

Θα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, φανταζόμαστε. Θα επιτρέπεται το κάπνισμα στα αυτοκίνητα που είναι μεγαλύτερα από 300τμ.

Ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος δεν έχει ακόμη εξευρεθεί, λέει το ρεπορτάζ, Αλλά αφού το σκέφτηκε  ο υπουργός τη νύχτα, να μην αφήσει την σκέψη ανεκμετάλλευτη.

Η απαγόρευση θα γίνει για να προστατευθούν τα παιδιά από το κάπνισμα των γονιών τους. Φαίνεται όμως ότι ο Λοβέρδος έχει μεσάνυχτα από συγχρονη πραγματικότητα, αφού...

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ. Τα βίντεο από την παράσταση «Ελλάς, πάμε λουκέτο»

Μια ιδιαίτερη στιγμή για το «Ελλάς, πάμε λουκέτο». Χορογραφήσαμε διαχρονικά τραγούδια του Χάρρυ Κλυνν για την οικονομική κρίση. Τα ακούσαμε και πριν 20 χρόνια , αλλά είναι σαν να τα πρωτακούσαμε σήμερα.

Ο Χάρρυ , κορυφαίος σατιρικός καλλιτέχνης χωρίς καμία αμφιβολία, είναι φίλος του χωριού και για πρώτη φορά έπαιξε θεατρική παράσταση εκτός Αθηνών, το  καλοκαίρι του 1992. Ήταν η παράσταση « μαύρα μούρα, άσπρα μούρα, μάνα αν αργήσω φάε» των Γιάννη Κακουλίδη, Βασίλη Τριανταφυλλίδη, Λάκη Μπέλλου( μουσική Ν. Στρατηγού, μη ξεχνάμε) η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών , 3000 κόσμο κάθε βράδυ, επί 100 μέρες! Παίζονταν στο θέατρο ΑΛΣΟΣ με Κλυνν, Μουστάκα, Κωνσταντίνου, Ελ. Γερασιμίδου, Β..Τριφύλλη, Σπ. Παπαδόπουλος ...

Οι περισσότεροι ήρθαν στο Στείρι για να παίξουν και ο Χάρρυ Κλυνν,  έφερε επιπλέον και τραγουδιστές για να .. δυναμώσουν την παράσταση( Κοντογιάννης, Βελής, Μουτσάτσου, Λ. Χαλκιάς). Κόλαση στο.. Βοιδογόσι.

«H BOYBOY KAI H ΖΕΛΛΑ ». Τα βίντεο από την παράσταση «Ελλάς, πάμε λουκέτο»




Συνεχίζουμε τα βίντεο , από την παράσταση « Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Στείρι Βοιωτίας .

Σειρά σήμερα έχει το σκετς «H BOYBOY KAI H ΖΕΛΛΑ » με θαυμάσιες Κατερίνα Τσούτσου ( είναι η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου) και η Κατερίνα Πρεπούση… Δύο γυναίκες- φίλαθλοι τα βάζουν με τους άνδρες του, που παρακολουθούν το τούρκικο και « Τη ζωή της άλλης».

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Διθύραμβοι για Μενεγάκη- Καραμεροχαριτάτους

Mιας και η Ελένη Μενεγάκη μας είπε χθες ότι μπαίνει στο διαδίκτυο, σκεφτήκαμε να μαζέψουμε τις κριτικές που γράφουν σήμερα οι εφημερίδα για τα πρωινάδικα, το δικό της και του Καραμεροχαρτιάτου, για να μη ταλαιπωρηθεί να τα βρει. Προσοχή, οι εφημερίδες δεν έχουν εξώφυλλα


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ

Σαν ζάχαρη σε ζεστό τσάι μπορούσε να λιώσει ο τηλεθεατής που είδε χθες, στον Καφέ με την Ελένη , ένα βρέφος λίγων ημερών σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο (με την ονομασία του φαρδιά πλατιά στην οθόνη) που το εξέταζε, ως προς τα ανακλαστικά και τον μυϊκό τόνο, ένας παιδίατρος, ο οποίος το βρήκε καθ' όλα υγιές. Μάλιστα, το νεογέννητο κοιμόταν και το ξύπνησαν για να πραγματοποιηθεί η εξέταση σε απευθείας σύνδεση (όχι πως υπέφερε το μωρό, που σε λίγο το έριξε ξανά στον ύπνο). Αφάνταστα γλυκές οι εικόνες, αφάνταστα γλυκερές οι παρατηρήσεις της παρουόιάστριας, που έδινε την εντύπωση ότι απευθυνόταν σε άτομα με διανοητική ανάπτυξη παιδιού δέκα χρόνων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ – ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΔΡΙΤΣΑΝΟΥ

Μας άρεσε που ο ρυθμός της εκπομπής ήταν γρήγορος και δεν έκανε κοιλιές όπως παλαιότερα. Σημαδιακό και το κλείσιμο της εκπομπής με την Ελένη να λέει. Γιατί όπως λέω πάντα εμείς περνάμε καλύτερα μαζί ! Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος επέλεξαν να ξεκινήσουν και φέτος την εκπομπή τους παρουσιάζοτάς μας εκτενώς το φετινό τους τρέιλερ και να εισβάλλουν στο πλατό και πάλι βρεγμένοι. Στη δομή της εκπομπής ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι. Μεγάλο τους ατού ήταν η συνέντευξη στον Αντώνη Ρέμο, ήταν όμως σε βίντεο. Η παρουσία του Νίκου Μουρατίδη ήταν αδιάφορη για την πρεμιέρα, ενώ τραγούδησαν και οι Vegas (δεν τους λες και πρώτο όνομα).

ΝΕΑ – ΠΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ

Αδυναμίες ουσιαστικές που αφορούν τις δυνατότητές της να στηρίξει την ίδια της την εκπομπή διακρίναμε στην Ελένη Μενεγάκη. Έκοψε τα χάχανα και τις σπρωξιές προς τιμήν της αλλά...