Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το παλαμάρι του Μπουτάρη

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους θεσσαλονικείς, η εξαγγελία του υποψήφιου δήμαρχου  Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης ξεχωριστή ζώνη πορνό.

«Η TV100 πρέπει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της ξεχωριστή ζώνη πορνό», ήταν η πρόταση του κ. Μπουτάρη, ο οποίος εξήγησε ότι είναι αρκετά εμπορικό και φέρνει μεγάλα έσοδα εξαιτίας των διαφημίσεων και επίσης σηκώνεται η λίμπιντο των κατοίκων της πόλης

Τη είδηση την έχουν δημοσιεύεσει όλοι, αλλά εμείς έχουμε αποκλειστικά τους τίτλους των πρώτων πορνό που θα δείξει η ΤV 100.

Είναι το …

«Τα δημοτικά της κρίσης» με τον Δημήτρη Κοντογιάννη. «Δεν μπορώ μανούλα » και «Μήλο μου κόκκινο»

 «Τα δημοτικά της κρίσης»  από την παράσταση «Ελλάς, πάμε λουκέτο» με τον  απολαυστικό Δημήτρη Κοντογιάννη, συνεχίζονται .
 Τραγουδάει   μετά την «Ιτιά» και την « Παπαλάμπραινα», το «Δεν μπορώ μανούλα δεν μπορώ» και το ΅Μήλο μου κόκκινο»  σατιρικά διασκευασμένα.
Χορεύουν τα μέλη του θιάσου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου. Κουτσούμπας στο φουλ!
Δείτε  και  ακούστε  τα  τραγούδια, στο βίντεο αμέσως παρακάτω:



«ΔΝΤιτανικός». Βίντεο, από το «Ελλάς, πάμε λουκέτο»

Συνεχίζουμε την    ανάρτηση των βίντεο, από την παράσταση « Ελλάς, πάμε λουκέτο», που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου  στο Στείρι Βοιωτίας.
Δείτε  το σκετς « ΔΝΤιτανικός»   με τους έξοχους Θανάση  Μόσχο και Τάσο  Κώτσου. Οι δυο τελευταίοι που εγκαταλείπουν τον ΔΝΤιτανικό .
Παρακάτω το βίντεο.





Έσκισαν Μενεγάκη- Καραμεροχαριτάτοι!

Εντυπωσιακές ήταν και οι δύο πρεμιέρες των δύο πρωινάδικων σήμερα, δείχνοντας έτσι ότι το φετινό πρόγραμμα των καναλιών θα είναι αχτύπητο και όλοι Έλληνες θα κάθονται στον καναπέ και θα

Το πρόγραμμα απολύσεων και προσλήψεων προπονητών

H παραίτηση- αποχώρηση Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ, δεν θα είναι βέβαια η τελευταία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καμιά ομάδα δεν πάει ιδιαίτερα καλά φέτος και κάθε Κυριακή, οι προπονητές δεν ξέρουν αν μετά τέλος του αγώνα θα είναι στον πάγκο.

Δημοσιεύουμε τον πίνακα των απολύσεων, προσλήψεων και παραιτήσεων των ομάδων της Σούπερ Λίγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τώρα ΒΑΛΒΕΡΔΕ

15 Νοεμβρίου: ΛΕΜΟΝΗΣ

21 Φεβρουαρίου: ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Τώρα: ΝΙΟΠΛΙΑΣ

28 Οκτωβρίου: ΚΟΥΠΕΡ

25 Μαρτίου: ΡΟΤΣΑ- ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ