Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σάρωσαν με 5-1 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, τον Αστέρα και τον Πανιώνιο !

 Ξέσπασαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και συνέτριψαν με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο. . Αναλυτικά οι ομάδες του Βαλβέρδε και του Νιόπλια, νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης 3-0 και 2-1 τον Πανιώνιο.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και συγχρονισμένα. Ιδιαίτερα στους πράσινους, για να μη λέει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ότι δεν έχουν σέντερ μπακ, ο Νιόπλιας ξεκίνησε με τέσσερα σέντερ μπακ( Μπουνσόγκ, Βύντρα,Καντέ, Σαριέγκι) και είδαμε στο πρώτο 10λεπτο ένα μαγικό δεκάλεπτο από γκάφες.

Του Πάγκαλου άκου συμβουλές και όχι τις πορδές του...

Ξαναχτύπησε ο Πάγκαλος σήμερα . Μετά το περίφημο « μαζί τα φάγαμε"  και τον... Αη Βασίλη, που είναι ο μόνος που δανείζει χωρίς όρους,   αμόλησε ή του ξέφυγαν κι άλλες εκφράσεις , μιλώντας  σήμερα στην πρωινή εκπομπή « Μega Σαββατοκύριακο :

- Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο . Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι
- Μου μιλάνε για εργαζόμενους στο δημόσιο . Ποιους εργαζόμενους ; Οι εργαζόμενοι παράγουν κάτι
- Αυτοί που μοχθούν είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και όχι οι δημόσιοι . Η τεράστια πλειονότητα των πολιτών , αυτοί που μοχθούν από το πρωί ως το βράδυ και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του έθνους είναι ο ιδιωτικός τομέας , όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι .

Είναι φανερό , ότι ο Πάγκαλος έχει ανοίξει το στόμα του και έχει όπως αποκαλύπτουμε εδώ στο  http://pamelouketo.blogspot.com/ , πολλές φράσεις και εκφράσεις , που θα ακούσουμε και θα βγαίνουν στον αέρα τις επόμενες μέρες . Μερικές από αυτές :

- Καλός δημόσιος υπάλληλος είναι ο κρεμασμένος δημόσιος υπάλληλος

- Μαζί φάγαμε τα λεφτά , να φάμε τώρα , μαζί και τα σκατά

- Δεν μας φτάναν τα σκατά , μας φέραν  από τα Μέθανα κι από  το Κατάρ

- Ανεχτήκαμε πολύ τα ελαττώματα των Ελλήνων .  Σ΅αγαπώ κυρά  να κλάνεις , αλλά μην το παρακάνεις .

- Δικαιολογώ τα μέτρα του ΔΝΤ . Με τον παρά μου , γαμώ και την κυρά μου , οι άνθρωποι .

- Ήταν προτιμότερη η προσφυγή στο ΔΝΤ από την χρεωκοπία .. Κάλλιο να σε δουν να ....