Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

«Αγρότης, μόνος, ψάχνει». Δείτε τα βίντεο του «Ελλάς, πάμε λουκέτο»:


Συνεχίζουμε λοιπόν την ανάρτηση των βίντεο , από την παράσταση « Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Στείρι Βοιωτίας .
Προηγουμένως αναρτήσαμε το « Καλωσόρισμα από τον Μητσοτάκη .
Σειρά έχει τώρα το « Αγρότης , Μόνος , Ψάχνει » με τον Σπύρο Μάρκο και τη Γιώτα Τρόκα .Καλή σας διασκέδαση ! ( δείτε το βίντεο παρακάτω)

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού τον Σεπτέμβριο

Επειδή ξέρουμε  ότι ενυπωσιαστήκατε απο την δραστηριότητα του πρωθυπουργού σήμερα στις ΗΠΑ( http://pamelouketo.blogspot.com/2010/09/to.html ) , βάλτε μέσα και τη δραστηριότητα του κ. Παπανδρέου  στο πρώτο 15νθημερο του Σεπτεμβρίου. Για να έχετε πλήρη εικόνα του Σεπτεμβρίου, δημοσιεύουμε και το πρόγραμμα αυτό.


ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Βρυξέλλες

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σεϋχέλλες και Κουρέλες Νήσοι .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Νέα Ζηλανδία , Νέα Γροιλανδία , Νέα Υόρκη , επιστροφή , Νέα Σμύρνη - εγκαίνια Έκθεσης « Κυνήγι ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ( α΄ μέρος)


 Η συνέντευξη είναι αληθινή . Η πρώτη συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, δόθηκε στο blog μας, .. Ο πρώην πρωθυπουργός , μας μίλησε αποκλειστικά για όλους και για όλα , σε μια συνέντευξη που όλοι προσπαθούσαν να πάρουν , όμως οι συγκυρίες μας βοήθησαν να την κάνουμε εμείς .

Ο κ . Καραμανλής είχε κλείσει το στόμα του μετά τις εκλογές και η « μη » συνέντευξή του , έχει συζητηθεί πιο πολύ από όλες όσες είχε δώσει . Το πλήρες κείμενο:

Μαρινάκης –Πατέρας- Αδαμίδης σφυρίζουν στην 4η αγωνιστική

Ανακοινώθηκαν πριν λίγο οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής .

Οι πίνακες των διαιτητών έχουν ανανεωθεί με αρκετούς νέους ρέφερι και όλοι ελπίζουν την Κυριακή σε αγώνες χωρίς διαμαρτυρίες .

Τους κυριότερους αγώνες θα διαιτητεύσουν :


Σάββατο , 25 Σεπτεμβρίου 2010


• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ


( Μαρινάκης , Μώραλης , Τσουκαλάς ) 19:30 NET

Το «καλωσόρισμα από τον Μητσοτάκη». Δείτε τα βίντεο του «Ελλάς, πάμε λουκέτο».

Συνεχίζουμε την  την  ανάρτηση των βίντεο, από την παράσταση « Ελλάς, πάμε λουκέτο», που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου  στο Στείρι Βοιωτίας. Όπως είπαμε κάθε μέρα θα έχουμε ένα- δυο  βίντεο και σύντομα θα το έχουμε ολοκληρωμένο σε dvd  ( δείτε το βίντεο παρακάτω)

Πλήρωσαν τα πρόστιμα Σισέ και Λέτο

Ευχάριστες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Πρωί - πρωί σήμερα Σισέ και Λέτο, πήγαν και πλήρωσαν τα πρόστιμα που τους έχει επιβάλλει ο Νιόπλιας για καθυστερημένη προσέλευση στις προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Νιόπλιας είχε ζητήσει χθες από τους δύο παίκτες να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές τους. Το προηγούμενο διάστημα είχε ανατεθεί σε εισπρακτικές εταιρίες  να ....

Δεν θα κάνει δηλώσεις , ούτε στην Προανακριτική ο Καραμανλής!

Την τακτική που ακολουθεί τον τελευταίο χρόνο ο κ. Κ. Καραμανλής, θα ακολουθήσει και στην Προανακριτική Επιτροπή. Δηλαδή δεν θα κάνει δηλώσεις.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι έντονα δυσαρεστημένος και οργισμένος για την κλήτευσή του και δεν μπορούσε να κατεβάσει μπουκιά μετά το 16ο πιάτο με...

To πρόγραμμα του πρωθυπουργού σήμερα

Ο πρωθυπουργός είδε χθες στην Ουάσιγκτον τα δελτία ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το χάος που επικρατεί στη χώρα.

 Ιδιαίτερα ευχαριστημένος έμεινε από τις σκηνές μπροστά στη Βουλή, για αυτό αποφάσισε να παραμείνει άλλες 25 μέρες στις ΗΠΑ, αφού η Ελλάδα αυτή τη στιγμή κυβερνάται περίφημα από τον κ. Ραγκούση , αλλά και από τον τέως, που σήμερα θα σπάσει τα μπλόκα των αστυνομικών και θα μπει στη Βουλή.

Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός βλέπει Καμπουράκη- Οικονομέα και Αυτιά για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στη χώρα, ενώ πολύ φορτωμένο είναι το αποψινό του πρόγραμμα

9 πμ, Νέα Υόρκη . Πρωινό με τον τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τρέξιμο μισής ώρας, γύρω- γύρω από τον Λευκό Οίκο

10.30 πμ: Φλόριντα: Συνάντηση με το βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα, και την Μέριλ Στρίπ

11.45 Σικάγο, συνάντηση με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Ντίλιγκερ. Συνάντηση με την Αντελίνα Τζολί, κολύμπι στο περίφημο ενυδρείο της πόλης

12.30, Νέα Υόρκη: Αστόρια, γεύμα των μελών του Economic Club της Νέας Υόρκης και τοου ομογενή Κώστα Πριτσαπίδουλα. Γαρδούμπες και αστακομακαρονάδα

13. 50, Σιάτλ: Τζόκινγκ