Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ερχονται τα βίντεο του "λουκέτου"!

Μας τα ζητάτε καθημερινά και έντονα. Τα βίντεο της... ιστορικής πια επιθεώρησης "Ελλάς, πάμε λουκέτο" που παίχθηκε στο Στείρι, στις 10 Σεπτεμβρίου, από τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου...

Ο Πλα- Φον Δημητράκης....

Στο Μέγκα ο κ Ρέππας, οχι βέβαια σε σε απευθείας συζήτηση με τους οδηγούς βυτιοφόρων που ηταν στο δρόμο..
Ρωτουσαν οι απεργοί μέσω της Τρέμη, απαντούσε ο υπουργός στα παράθυρα σε Τρέμη, Πρετεντέρη, Τσίμα!

Βλέπουμε Τατιάνα!

Βλέπουμε την Τατιάνα στην πρεμιέρα της στο ΣΤΑΡ. Καταπληκτική! Δεν έχει αλλάξει καθόλου. Όπως ήταν στον ΑΝΤ1!

Απλά περισσότερο φιλοσοφημένη. Έστειλε για χόρτα τον Κοέλιο, στο ξεκίνημα του «Αξίζει να το ζεις;» με την ατάκα της: «Η ζωή μας είναι σαν τη θάλασσα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θάρθει το  μπουρίνι». Όπου μπουρίνι είναι  βέβαια ο ΑΝΤ1.

Σε αλλοδαπούς νοικιάζει ο Καρατζαφέρης


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνει 21 ακίνητα, αλλά φαίνεται ότι νιώθει ανασφαλής. Έχει στα μπετά και ένα άλλο διαμέρισμα στην,,

Κατέθεσε τις πινακίδες...

Ο  Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ότι έχει  στην κατοχή του  δύο αυτοκίνητα , για τα οποία όμως έχει καταθέσει τις πινακίδες .  Σιγά μην  πλήρωνε βενζίνες , τέλη κλπ .

Δεν δήλωσε ποδήλατο και κανό


Καλά, με τα πόδια πάει; Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει στο πόθεν έσχες ότι έχει ένα αυτοκίνητο 14 ετών, αλλά δεν μας λέει αν το σπρώχνει κιόλας.

Αρχίζει πάλι προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Μέχρι τώρα ξέραμε για "μεταγραφές αεροδρομίου" ποδοσφαιριστών, άντε και προπονητών. Τώρα έχουμε και για υποδοχή αεροδρομίου γυμναστών, όπως του σωτήρα Ολλανδού Εμπεν στον Παναθηναϊκό.

Ο Εμπεν θα αρχίσει την προετοιμασία απο την αρχή.

Υπόψιν κυρίου Μαρινάκη

Κύριε Μαρινάκη, η ομάδα του χωριού μου, ο ΑΟ Στειρίου σφαγιάστηκε χθες απο τη διαιτησία. Τα κλασικά δηλαδή,  δεν της έδωσαν ένα πέναλτυ  και  μάς έκοψαν με δυο τρία ανύπαρκτα οφσάιντ.

Κύριε Μαρινάκη, εσείς που βγάζετε ανακοινώσεις  διαμαρτυρίας  για όλες τις ομάδες, μήπως μπορείτε.....

Τεστ αντοχής στους Έλληνες

Από νέο τεστ αντοχής θα περάσουν οι τράπεζες, αυτή την φορά στα τέλη  Οκτώβρίου, όπως αποφάσισαν. ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν, σύμφωνα με δημοσίευμα σήμερα των Financial Times.

Αυτοί που χρειάζονται όμως τεστ αντοχής είναι...

Γυρίζει σαν μετανάστης ο Γιώργος

Γυρίζει σαν μετανάστης  την Παρασκευή ο Γιώργος Παπανδρέου, απο τη Νέα Υόρκη. Τον πρωθυπουργό έχει πνίξει η νοσταλγία για την Ελλάδα και σκέφτεται κάθε στιγμή τα νησιά της και τις παραλίες της και  αποφάσισε ότι θα επιστρέψει και θα εγκατασταθεί μόνιμα σε αυτή.

Αυτιάς, news


Μετά λέμε ότι δεν έχουμε πάργκινγκ στην Αθήνα! Δώδεκα χιλιόμετρα  (λέμε τώρα, μην το δένετε και κόμπo ) είναι η ουρά στον Κηφισό  αυτή τη στιγμή, από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, λόγω της απεργίας των φορτηγατζήδων. Ποιός ανέλαβε να λύσει το θέμα;

"Σεξ, 7 ψέματα και βιντεοταινίες".

Τελικά πήδηξαν ή δεν πήδηξαν φέτος στη Θεσαλόνικη; ; Ιδού η απορία.. Ο Δημήτρης Καμπουράκης σε κείμενο του στο protagon.gr είχε πεί ότι "όσοι έχουν σχέση με την εξουσία και τον κρατικό μηχανισμό, ανεβαίνουν στην Εκθεση για να πηδήξουν".

Δεν έχουμε  όμως κανένα απολογισμό για το τι έγινε φέτος στον σεξουαλικό αυτό πεδίο της ΔΕΘ. Σχετική  ερώτηση στις συνεντεύξεις Τύπου, ούτε στον κ. Σαμαρά δεν υποβλήθηκε, ούτε στον κ. Παπανδρέου και μείναμε στο σκοτάδι.

Τα τρία προβλήματα του Καραγκούνη

Το χάλι του Παναθηναϊκού φέτος φαίνεται από το ότι ο Καραγκούνης στην Καβάλα, δεν έκανε ούτε μία ...