Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Το σφιχταγγάλιασμα του Καραμανλή


 Τάσεις λιποθυμίας είχε ο Βύρων Πολύδωρας, μετά το σφιχταγκάλιασμα από τον Κώστα Καραμανλή στο Βελίδειο. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να συνέλθει γρήγορα και να ακούσει την ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Καραμανλής κάθισε δίπλα στον κ. Ψωμιάδη και τον ρώτησε με ενδιαφέρον αν θα βγει τη Δευτέρα στον Αυτιά. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν φανερά ευδιάθετος - γιατί άλλωστε να μην είναι- και χειροκροτήθηκε από όλους όσους ήταν αίθουσα, κι αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες δεν βάζουμε ποτέ μυαλό.

Ο Αντ. Σαμαράς και η Πάττυ


Πολλά ήταν τα χειροκροτήματα που διέκοψαν την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Το παράξενο είναι ότι τα χειροκροτήματα προς τον αρχηγό της ΝΔ γίνονταν σε χρόνο μεταγενέστερο από τις ατάκες του. Ακριβώς όπως δηλαδή στην Πάττυ, το μεταγλωττισμένο σήριαλ του Μέγκα που …

Διαστημικός ο Παναθηναϊκός

 Ήταν διαστημικός ο Παναθηναϊκός που είχε φορέσει τις φανέλες της Μπαρτσελόνα και πήρε ιστορική ισοπαλία στην Καβάλα 2-2, που πανηγυρίστηκε έξαλλα, επειδή πάει γούρι η ισοπαλία με αυτό το σκορ στο ίδιο γήπεδο, αφού πέρσι η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα.

Στο 11,888% η ανεργία. Τυχαίο;

Τα ποσοστά ανεργίας εκτινάχθηκαν στο 11,8% κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο από 8,9% το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Το ακριβές ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας είναι 11,888%.
Τυχαίο; Δεν νομίζει κανείς.